søndag 25. mars 2012

Sol sol sol


I dag var det virkelig godt og varmt. Etter turen i skauen i dag så flatet vi ut alle sammen på verandaen. Santo sovnet ved siden av Patran på solsenga.


Etter middag i dag ble det litt trening av Lady og Mounty. Mounty er raskt ute og plukker opp dummyen for å komme tilbake til meg.


Fine avleveringer har vi fått til etterhvert. Mange tror at mine hunder lever herrens glade dager, men dem må faktisk jobbe dem også.



Men det er sjelden det er noen inærheten til å ta bilder, men i dag var Merethe i nærheten med fotoapparatet.



Så stolt av go'gutten!


Lady jobber bra hun også og bærer ikke noe preg av drektigheten ennå.



To stolte arbeidshunder som er godt fornøyd etter dagens økt.


Almanza Eye-Witness "Mounty"

Etterpå sto hundegårdene for tur. Etter å ha spadd ut en bøtte med møkk fant jeg og Patran fram river og krafser for å ordne opp. Alle hull ble gravd igjen og daugraset ble raket bort og ødlagte leiker og annet rask ble kastet. To trillebårlass ble tømt, så nå ser det riktig så fint ut i hundegårdene igjen. Spørs hvordan det ser ut når jeg kommer hjem fra jobb i morgen da...


Nå er det tre uker igjen til valpene kommer. Kulemagen har kommet og forhåpentligvis så blir det en god del større. Lady er sulten for tiden og får mer mat enn de andre. Hun har også begynt å få litt ekstra mat til kvelds, så hun er oppe i tre måltider om dagen.



Santo, Mounty og Tessy venter på at middagen skal bli servert. Tessy ligger ofte helt intill Mounty for å kose seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...