onsdag 11. april 2012

Ikke helt min dag i dag...


På morgnen kjørte jeg Patran på skolen som jeg pleier når jeg har fri, så tok Veronica og jeg en liten tur ned til elva så Santo skulle få løpt fra seg før den lange togturen. Når det nærmet seg togavgang i Hønefoss så dro vi nedover. Vi kom litt over halvveis så begynte bilen å dra dårligere og dårligere. Til slutt ville den ikke gå forrover i det heletatt, så begynte det å låte rart i motoren. Da var det bare å stoppe, men toget kom jo ikke til å vente. Da er det godt med venner som stiller opp og kjører både Veronica og Santo til togstasjonen så de skulle rekke toget. Snille Bjørn!

I går når Patran og jeg var på eggerunde dro vi innom på bensinstasjoen for å sjekke lufta i dekkene på bilen etter at det var lagt om til sommerdekk. Det dreiv noen i garasjen der og la om dekk, så jeg stopper for å spørre om de visste hvor mye luft jeg skulle ha i dekkene. Nei har du ikke det minste peiling på hvor mye du skal ha da, sa mannen. Nei, sa jeg, jeg er sånn dum og blond jeg så biler har jeg ikke noe greie på. Så snut han seg og gliser, nei du er ikk blond, sa han. At jeg var dum protesterte han ikke på... hmmm


Jeg ringte Falk og fikk kjøre til Opel i Hønefoss. Ny bil til disposisjon, så var det å ta en tur innom jobben for å få unna litt påskepost. Da dumpet det inn et bilde av en som storkoser seg på toget til Bergen! Lykke til videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...