lørdag 28. april 2012

Nydelig solskinnsdag...


Tessy, Mounty og Lady


Om du ikke er medlem av noen hundeklubb så du får Hundesport i posten så kan du lese gamle utgaver hos NKK, på denne linken her. Særlig mars utgaven hadde mange flotte artikler om både valper og oppdrett. Alt for mange som har bestemt seg for å kjøpe valp og da gjelder det livet å få seg en valp, og man vil ikke kjøre langt. Den skal helst komme fra "naboen". Men som hund nr to så har folk lært litt mer og bruker litt mer tid både på å finne oppdretter, rase og kombinasjon. Tenk om folk brukte like lang tid på den første hunden sin også. Meld deg inn i raseklubben før du får valp, da får du litt kjennskap til hva som rører seg i miljøet.


Samarbeid på høyt nivå.

Må bare beklage om dere prøver å ringe meg eller sende meldinger, jeg har ikke slått av telefonen, men den har tatt seg en liten tur på egenhånd. Først i golvet før den spratt gjennom rekkverket og ned hele trappa til kjelleren, før den stoppet i flisene i kjelleren. Ikke en sprekk i glasset, men den har signal når det passer den. Dekningen er ikke blant det beste fra tidligere her jeg bor og nå er den helt tragisk. Innimellom glimter det til med signal og da får jeg mange meldinger. Må nok kjøpe meg ny over helga. Men mail er det ikke noen problem med, den sjekkes hver morgen og kveld.



I dag har jeg gjort noe hele tiden. Forholdsvis tidlig oppe for å fore hunder og lukke opp for hønene. Så var det husvasking og ikke minst klesvask nå som det er blitt knallfint vær. Når det var ferdig ble det tur med hundene ned til elva for å løpe rundt over alle buskene som har blåst over ende og få vasket av seg noe av all grusen dem har i pelsen. Lady og Ada synse det var godt med vann i allefall. De blir ganske varme av å ligge så mye i valpekassa. Det er ikke ofte valpene ligger alene der, er ikke Ada der så er Lady der. Når dem har vært ute en tur så legger dem seg begge to enkelte ganger. Tror ikke dette hadde gått om det hadde vært to andre tisper som hadde fått valper samtidig. Det er jo ikke naturlig adferd, men det er veldig lite som er naturlig og vanlig eller normal inærheten av meg...


Mounty koser seg med vårblomster.


Mounty


Hvitveisen blomstrer i store tepper inne i skauen fortiden.


Drikkepause før vi går oppigjen.


Her dukkes det etter gull!


Men det ble nok ikke med annet opp av vannet enn gråstein...


Elva er rimelig stor om dagen.


Tre Sognafaret jenter. Lady, Tessy og Ada ved Sognas bredde. Elva som Kennelen har fått navnet sitt etter.


Hestehoven blomstrer i stort mangfold ved bekken.


I morgen skal jeg bare kose meg ute i sola, akkurat som Tessy har gjort i dag. Må få takke for all rosen for siden min og all informasjonen som folk synes er flott. Det er koselig å høre, for jeg må jo innrømme at det har blitt brukt noen timer på å få til et resultat jeg er godt fornøyd med. Da er det allright å få tilbakemeldinger.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...