lørdag 26. mai 2012

Flatmesterskapet


Kan vel bare konkludere med at det ikke var Sognafarets dag på utstilling i dag. Tessy syntes dommeren var kjempeskummel og la seg ned. Jeg har prioritert sosialiseringen av Mounty en periode og nå fikk jeg igjen for det. Så nå er det Tessy sin tur til full dose. Spørs om jeg bare tar henne med til NKK Drammen på lørdag bare for å få treningen. Hun har jo ikke vært på et eneste valpeshow for det har liksom passet så dårlig med valper og endel annet. Men det skal det bli en annen dans på nå framover ja.


Mounty har blitt mye bedre i kroppen etter at han har spist endel mer og har liksom satt seg litt. Men han var for bred i skallen mente dommeren. Han gikk ut med blå sløyfe i dag som de aller fleste andre hannene. Tror ikke dommeren likte hannhunder jeg, for han var mye mer gavmild med tispene. Jeg syntes ikke det var så mange flere pene tisper enn det var pene hannhunder.


Tessy var sjeleglad hun var ferdig med det spetaklet der, og trivdes veldlig bra i det nyinnkjøpte utstillingsteltet mitt. Knall rosa og lite! Akkurat passe til det jeg hadde med meg. For ikke å snakke om så mye lettere det er enn det store blå jeg hadde tidligere. Nå er det blå satt opp på verandaen og Patran har intatt solsenga og sover ute om nettene. Det er herlig nå som det er så veldig varmt. Jeg fungerer ikke i denne varmen i allefall og ikke nok med det, så slo allergien ut for fult igjen i dag. For å si det sånn, det ligger i luften!


Innen det var tispenes tur så var jeg mer eller mindre utslått og ikke minst solbrent på knærne. Men Happy reddet Sognafarets ære i dag og fikk en rød sløyfe om ikke annet! Hun showet litt lite, så hun ble ikke plassert, men var den siste som måtte gå ut før plassering.


Gjett om det var noen som koset seg i elva når vi kom hjem om ettermiddagen! Mamma hadde vært høne og valpepasser, for Patran og Leif hadde vært på motorsykkeltur i det fine været.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...