tirsdag 15. mai 2012

Fult opp om dagen


Slitsomt med så mange aktive krabater om dagen, nå er dem ikke helt trøtte når dem er mette. Nei nå skal det utforskes etterpå. Må jo sjekke om Ada kanskje ligger på noen...


Tror du glemte å vaske ørene jeg Mutter'n!


Med jobb og valpekjøpere på besøk, masse valpekos og skifting av aviser så er det ikke alltid det blir prioritert å oppdatere hjemmesiden.


Valpene begynner å miste blåfargen på øynene. Snart har hele bunten nøttebrune øyne. Det er fremdeles en svart hanne ledig til de rette folkene. Det har vært et par henvendelser på han, men når valpekjøpet ikke er riktig gjennomtenkt, så får han heller være hos oss.


Adas lille brune prinsesse som skal til Oslo. Sognafarets Password Required. I dag ble dyrlegetimene bestilt for vaksinering og ID merking, så nå gjenstår bare forhåndsregistreringen hos NKK. Når valpene er 5 uker forhåndsregistreres de slik at de får valpeforsikring som videreføres når valpene får egne hjem.


Måltidene har blitt litt og litt mer siviliserte med tiden. Nå er de oppe i fire måltider i døgnet, pluss melk fra mamma'ne.


Snart skal ikke maten moses opp, bare bløtes.

Nå har jeg fri helt til mandag, så da blir det mange lange dager med kos og mange bilder, litt sosialisering og mye valpebesøk. Herlige dager!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...