onsdag 30. mai 2012

Ledig tispe...

I dag fikk jeg avbestilling på en leverbrun tispe, hmmm tenke tenke... når jeg planla kullet så var jeg fristet til å beholde en leverbrun tispe om det kom noen. Så hadde jeg så mange kjøpere og ville ikke skuffe noen, men nå er det en ledig. Jeg får kikke bitte litt nærmere på dem i helga og se om det er noe utstillingsmateriale i noen av jentene. Jeg har egentlig mer enn nok her hjemme, så om noen har lyst til å være forvert, medeier eller lignende for denne brune tispa... 

I dag hadde jeg fridag, og som alle andre fridager så har jeg hatt mer enn nok å bedrive tiden med. På morgnen tok jeg med Tessy på bytur. Hun var i skikkelig spøkelseshummør, og ALT ja absolutt ALT var skummelt. Vi parkerte i parkeringshus så vi måtte ta heisen ned til utgangen. Gikk rundt over torget og langs gjennomfartsveien i Hønefoss. Etter en halv times tid satte vi oss på en krakk på torget, på krakken ved sidenav satt en dame med veskehunden sin. Tessy brydde seg ikke noe om den, prøvde seg ikke på å hilse engang. Tessy ventet i bilen mens jeg gjorde noen få ærender, før vi dro hjem og vasket både klær og hus. Etterpå kjedet Patran seg, så da ble hun satt igang med å klippe plenen. Hun får lov til å klippe alle flatene så tar jeg skråningene. Fin fordeling det der.

Nå er det finale i Amazing Race, så da skal jeg benke meg til med vaniljeis, jordbær og blåbær med en dæsj daim strøssel... Er jo sommer snart på kalenderen i allefall. Lade opp til jobb i morgen tidlig, blir litt overgang det etter så mye fri som jeg har hatt i det siste. Jeg tar med meg Tessy så hun får en dose sosialisering, så blir hun og Merethe med til Drammen NKK også. Da blir hun kanskje litt mer medgjørlig på utstillingen på søndag.

2 kommentarer:

  1. Synes du skal beholde ei lita brun snuppe jeg ;) ;) Klem <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi kan ha henne sammen veit du Hilde, så kan hun pendle litt ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...