tirsdag 8. mai 2012

Valpene vokser


Blitt litt lite om valpene i det siste har jeg hørt rykter om, men jeg må bare bekrefte at de vokser og trives. Litt mer liv i dem når de er utenfor kassa når jeg skifter aviser er det også.


Skal prøve med litt tilleggsmat på onsdag når jeg har fri, selv om dem ikke trenger det. De er trillende runde i magene og sover godt, men de skal nå engang leveres og da er det kjekt at de har smakt litt tørrfor også. Ikke bare melk.


Blyg liten tass...


I dag hadde Ada og Lady kjedet seg bitte litt, så det er tydelig at det ikke er fult så intetressant i valpekassa når jeg er på jobb om dagen. Selv om mamma er borte og lufter dem og ser til valpene i løpet av dagen, så er det tydeligvis ikke nok. I dag hadde dem vært på rommet til Kenneth og smakt på surt godteri og proteinpulver. Måltidet var inntatt i senga hans, men det var tydligvis ikke såååå godt heller, ellers hadde det nok blitt spist opp. På kveldsturen var Lady bitte litt løs i magen kan man si.


I løpet av uka nærmer det seg klekking av kyllinger for elevene som har lånt rugemaskinen min. Det blir nok spennende, får håpe det er ganske mange som klekker da, så de har noen å kose seg med.


Når de  begynte å bli slitne så samlet de seg for en matsup av Lady.


Tessy følger med på trygg avstand, de derre pelsdottene som har begynt å lee ganske fort på seg er egentlig ganske skumle altså.


De to prinsessene til Ada ligger fremdeles forholdsvis rolig, så de nyter Ada alene når jeg skifter i kassa.


Nei, her var det dårlig med melk gitt...


Alltid korteste veien...


Malin sjekker over valpene som spiser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...