onsdag 23. mai 2012

Varmt og godt, vil si lat dag i valpegården...

Nå er alle valpene til Malins siste kull HD røntget og resultatet ble 3xB og 9xA. Fire stykker har også røntget albuene til A. Flott!


På morgnen kjørte jeg mamma til kirkegården på Tyristrand for å plante på gravene. På veien hjem var vi innom i Hønefoss for hun skulle ha noen planter til hjemme her også. Da ble det to Jeasmintrær på meg og 4 tomatplanter. Så i sommer er jeg skikkelig gartner. Bare passe på å vanne, og håpe på at ugresset ikke tar overhånd.


Med varmedager så er valpene ganske makelige også. Mye kos og avslapping.


Valpene er ganske like, når du ser på dem over en tid så er det en du tror er veldig sjefete og frampå. Men neste gang så er det en annen, og "sjefen" bare tusler rundt for å spise gras og tygge på kvister.


De leiker mer og mer sammen, ikke bare to og to som tilfeldigvis snubler over hverandre.


I morgen skal jeg hente Happy, for hun skal være med på utstillingen i helga. Da blir det klipping av hunder på fredag etter jobb. Med det knallværet som er meldt så kan en vel kanskje angre litt på at en har medlt på, og neste helg så er det dobbeltutstilling. Da blir det ikke mer utstilling før det er i Moss og Sarpsborg i slutten av juli. Nå er det snart valpeleveringer og de er jo kjekkest å ta i helgene for de som skal kjøre et stykke. Noen skal være et par uker ekstra også, så jeg får mye kos ennå.


Kos med mutter'n i skyggen i dag. Kjekt å få tømt puppa før vi gikk ned i elva, rimelig kaldt vann ennå. Godt å sole seg litt med kjørlig bris fra fossen. Der var det faktisk ganske levelig, så vi var der et par timer før valpene skulle ha mat igjen.


Det er flere som ringer og er interessert i den siste valpen, men dem skulle aller helst hatt en brun en da. Så lurer dem på om det går ann å bytte, så de får den brune. Sorry mac, er du bakerst i køen så er du bakerst.


Kose seg med mamman sin i skyggen i hundegården. Glad jeg har det store tuntreet på gårdsplassen, ellers hadde det blitt grillede valper i dag. Det er alltid noe skygge der, men fra 12 tiden omtrent så kommer skyggen fra bjørka sigende og dekker til slutt hele hundegården i flere timer.


Begge jentene koset seg med valpene sine en lang stund i dag. Koslig når de tilbringer tid der uten at de må mate de små.


Se hva jeg fant!


Makelig leik, ikke så mye løping om dagen.


Koser seg med en bit av et teppe han fant i hundegården.


Æsj så du stripsen jeg tygget på, den ville jeg jo beholde.


Lita trøtt prinsesse.


Skikkelig kjælegris som satt lenge på fanget i dag.


Så var det på tide å få seg litt vann i varmen. Til og med den minste prinsessa klarer å komme seg opp til vannskålene nå.


Patran koser seg med valpene mange timer om dagen, først om morgnen og det siste om kvelden. Ser ut til at dem sette skikkelig pris på oppmerksomheten.


Gikk ikke ann å komme fram her jo... så dumt da...


På Sognafaret tar vi livet med ro på varme sommerdager. Til en forrandring så har jeg ikke gjort særlig mye de siste dagene. Bare nyter freden og kosen. Dette skal bli en knall rolig sommer med masse kos og bare ting jeg liker! For første gang så har jeg virkelig splittet opp ferien min, så jeg har lange perioder med fri, i og med at jeg har fri på onsdager. Så i mai har jeg vel nesten ikke hatt en hel uke.  juni blir det ferieuke og i august blir det nesten to uker ferie. Så skal jeg ha ferie når skolen har høstferie i oktober. Da skal vi på fjellturer, for da er det slutt på båndtvangen. Men før det så er det en lang varm sommer!

* *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...