søndag 29. juli 2012

Gjett hvor jeg er...


Vi sto opp tidligere enn når jeg skal på jobb. Så kjørte vi bil i to timer før vi kom fram til Råde. Der skulle Tessy og Happy på utstilling, det er sånn jeg skal på i september!


Det var så inmari mange lukter å sjekke ut altså, for det hadde vært mange hunder der i går også. Da var ikke vi her, for da regnet det noe inmari altså. Jeg var våt i hele går jeg! Rakk ikke å tørke mellom tisseturene. Siden vi skulle på utstilling i dag og vi var våte i hele går hele gjengen, så ble vi såpet inn og skyllet av i dusjen etterpå. Men jeg må bare fastslå det en gang til, jeg liker ikke å bli våt jeg altså!


Happy har det greit i buret, jeg slapp å sitte i bur jeg...


... noen måtte jo passe på genseren og stolen til Lillian når hun var inne i ringen med de andre jentene. Patran var med også, så jeg måtte jo passe på at det ikke kom noen slemme menner for å ta med seg henne også. Hadde det skikkelig stritt i dag jeg altså.


I ringen bak oss var det cockere som ble stilt ut. Både BIR og BIM hadde samme fargene som meg, så da gjør vel jeg det bra når jeg skal i ringen også? Det er jo logisk! Plutselig trodde jeg at jeg hadde kommet hjem til Sverige igjen. Det luktet knallgode kjøttbullar lang vei!


De var ikke langt unna, så jeg liksom bare måtte sjekke om det gikk ann å få tak i en i det minste.


YESSSSSSSSSSSSSSS!!!


Når vi kom hjem var vi i elva en tur. Om kvelden dro Miro hjem, så da kan jeg endelig slappe av! Blir så trøtt når det skjer så mye om dagen altså.


2 kommentarer:

  1. Utstilling ja...det tipper eg du leker deg gjennom når den tid kommer. Eg har fått beskjed om at eg bør stilles ut (e visst så feminin i fjeset), men mamma gidd ikkje stille meg. Hon sier at hon hadde blitt altfor hektet! Eg synes jo eg bør vises frem då, men du vet kordan det e for en kåkkar å gjøre sånt alene (kjøre bil, signere på papirer, komme meg opp på bordet...).

    Nei eg satser alt fôret mitt på deg ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det hadde vært kul å møtt deg da, så kunne vi gjort reint bord! Lillian sier at det kommer jeg til å gjøre, for jeg er så nyyyyydelig. Og hun er jo helt OBJEKTIV altså! Men jeg må vel få unna den første så vi får se hvor landet ligger først...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...