søndag 1. juli 2012

Oppsummering av uka


En skulle vært hund!


Noen dager på Nedre Kollsjø'n har det blitt. Fint å bade for både store og små.


På mandag var jeg og Patran i Sverige og hentet hjem Sognafarets nye "maskot", hvordan Ronja har det kan du lese om under "En cockers tanker".


Tirsdag ble det bading og litt sosialisering for Ronja.


Vann er gøy når du er flat!


Onsdag var det hønene sin tur til å få reint hus. Siden Leif er på motorsykkeltur hele uka nedover i europa med noen kompiser, så er det litt ferie modus her med aktiviteter etter innfallsmetoden.


Innimellom regnskurene så skinner sola litt, da må man ligge rett ut for å prøve å få litt brunfarge på magen.


På tirsdag var vi i Hønefoss og handlet litt. Da var Merethe og Tessy med for litt sosialisering igjen. De hoppet av på butikken og gikk gjennom byen til jeg var ferdig med å handle. Fremdeles er det litt skummelt med mye biler og bråk, men det blir vel bedre med tiden forhåpentligvis. Har tenkt å melde på i Moss, så da må det oppleves litt av hvert før vi entrer ringen igjen.

Lady og Malin i en eng av smørblomster.


Lykken er en gjeng med hunder...


Eller bare en eneste en som alltid er der...


På torsdag hadde vi sommeravslutning på jobben. Vi skulle bowle så jeg tok med meg Patran siden ei på jobben skulle ha med datteren sin også. Jentene var like gamle og fant tonen med en gang. Litt pizza spising etterpå så det ble en forholdsvis bra kveld. På fredag var det spådd regnvær, så da skulle jeg bruke litt mer penger tenkte jeg. Det ble en tur på Sandvika storsenter for meg og jentene. Mamma passet Ronja, for hun kan ikke være alene ennå og var ikke egnet å ha henne med heller. Gikk endel penger i dag ja, men det er omtrent bare en gang i året eller så som vi handler klær. At noen med hånda på hjerte kan si at de koser seg på kjøpesenter, og fryder seg med å spise på et overfylt spisested etterpå... dem er ikke vel bevart!



Lørdag var det Lottovær igjen, men jammen rakk jeg ikke en times tur med hundene før det bøttet ned igjen! Jeg er så lei regnvær at jeg knapt husker dagene med fint vær... I år har vi hatt to uker sommer, den ene uka i mars og den andre ved pinsen. Så får jeg vel en uke sommer i Hellas i august kanskje... Kan jo ikke bassere sommerfølelsen med sydenturer hvert år heller?


Ada virket sliten på turen i dag, hun bare tuslet i beina mine. Spørs om hun må stå over lange skauturer snart og bare være med når vi går på veier og stier. Hun var helt i hundre når hun hadde valper, men nå som dem har flyttet så virker det som om all luften har gått ut av ballongen...



Nå er registreringspapirene sendt ut til valpene, NKK sender nytt eierbevis til de nye eierene i løpet av kort tid. Jeg har lagt inn nye eiere i Dogweb, da skal det bare godkjennes i NKK så er de omregistrert fra oppdretter.



Natt til lørdag lå Ronja alene helt fra jeg la meg og til halv seks om morgnen, da var det en liten tur ut for å tisse, så koset vi senga til Patran sto opp ved nitiden. Hun har bur i stua med tre kompostgrinner forran hvor hun har vann og noen leiker. Skikkelig flink har hun blitt!



1 kommentar:

  1. En sån söt lite dam du skaffat dig!
    Hoppas vi ses i Moss, vi ska anmäla dit och till Sarpsborg..
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...