mandag 16. juli 2012

Prosjekt hjemmeside


Patran er den av oss som har feriert mest i sommer, for hun får være med den ene og den andre. Hun har både vært i Sverige, på Tusenfryd, hyttetur, og nå koser hun seg hos bestemor. Da går sommeren litt fortere, for hun gleder seg veldig til vi drar til Hellas i august. Men når vi kommer tilbake så er sommmeren liksom over, så en får nyte regnbygene som best det er. Det beste er jo at en slipper å klippe plenen, den er jo våt bestandig. Nå er den blitt så lang at det tar lang tid før den tørker såpass at det går ann å slå den uten for mye problemer.


En kan ikke klage på badetempraturen på Nedre Kollsjø'n heller. Ikke så verst i elva heller for den saks skyld. Jeg har ikke badet, men plumpet i går. Skulle ha Mounty til å svømme litt for han hadde tullet seg i noe dritt, men han fikk i allefall spent bein på meg så vi plasket i Sogna begge to. Jeg sto med vann til midt på lårene og han svømte. Godt det ikke var dypere der, for det er ganske stritt i elva om dagen etter alt regnet.


Er du flat så må du logre selv om du svømmer!


Mounty er ikke så glad i å svømme som de andre, liker best å vasse han. Eller kose seg på land med pinner.


Nå har jeg startet med en gjennomgang av hele hjemmesiden min. Det er så mye gammelt som ligger der og en liten utskifting av gamle bilder til nye er på sin plass. Litt omstokking på sidene og slå sammen noen og dele opp andre. Jeg lager alt ferdig før jeg laste opp den nye siden, så det vil nok ikke bli så stor forrandring som synes på en stund. Spørs hvor mye regnvær det er om dagene.


Førstemann!


Nå kommer snart Happy på besøk og skal være noen uker, da blir det utstilling i Moss på oss. Happy og Tessy i alle fall.


Livet er herlig!


Fine Mountyen min det!


Mounty lurer veldig på hva det er som kommer flytende nedover i elva.


Lady gjorde kort prossess på hele skumdotten. Hoppet rett i den og ble litt forrundret når den bare ble borte!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...