torsdag 16. august 2012

Sekretæren har kommet


La meg få pressentere min nye sekretær, Mina. Alle inspektører må jo ha sin egen sekretær! Sekretæren skal ikke bo her til daglig da, hun skal bo hos Heidi i byen. Men vi sees på jobb hver dag, for Heidi jobber sammen med Sjefen. Heidi var på Madona konsert i går, så sjefen og Patran var i Telemark og hentet henne i går. Så hadde jeg henne her på opplæring til i dag tidlig. Lite det var kult da!


Jeg måtte vente hjemme i hundegården mens de var avgårde. Jeg har blitt skikkelig flink til å være aleine nå altså. Ja ja helt aleine er jeg jo ikke, for de andre hundene står i den hundegården ved siden av min. Men jeg må ha egen, så ikke leiken tar helt av. Hørt sånn da, tar av liksom... sjefen tror ikke jeg har noen særlig dannelse. Men det har første inspektører!


Jeg hadde det helt knall den uka jeg bodde hos Heidi så Mina kan glede seg altså. Jeg var på bytur og rusleturer og fikk gå som jeg ville i hagen. De hadde en breton der som het Oliver, han ble rimelig fort slaven min, så jeg regner med at Mina får seg sin egen slave eller to jeg... missuner henne det bitte litt da.


Mina syntes det var kjempekult å løpe alt vi orket i skauen i går ettermiddag, og etterpå lå vi side om side og sov. På kvelden fikk vi ligge i sofaen og se på tv sammen med sjefen. Livet er herlig dere! Om natta syntes Mina det var litt skummelt, så hun fikk dele bur med meg. Vi sov hele natta uten en eneste lyd. For at Mina skulle få en myk overgang til arbeidslivet så måtte jeg være hjemme i dag. Sjefen sa at det ikke var noe synd på meg, for alle andre enn sjefen har ferie fortsatt. Men jeg måtte stå litt i hundegården da, for jeg må venne meg til det sier sjefen. For noen må jo være sjef her når sjefen er på jobb, i allefall når jeg blir stor. Så må jeg jo være med på jobb innimellom, for jeg må jo oppdatere sekretæren min med arbeidsoppgaver. Phu dette blir en travel høst tror jeg. Jeg var kjempeglad da sjefe kom hjem fra jobb i dag, men ble litt skuffa da sekretæren hadde blitt med Heidi hjem i dag allerede. Det kom litt brått på da...


Som førsteinspektør så måtte jeg jo skaffe meg oversikt på hvordan de andre hadde hatt det på ferie også, siden jeg var borte. Malin, Lady og Ada var hjemme her siden Kenneth ikke var med til Hellas. Det hadde vært helt greit det, for dem hadde fått turer både i elva og i skauen hver dag. Naboen hadde også luftet dem når Kenneth var på jobb, så de hadde stor kost seg. Mounty hadde blitt med Happy hjem når hun var blitt hentet etter oppholdet sitt her. Han var godt fornøyd med oppholdet sitt i Eggedal boulevard. Han hadde fått både fjellturer og masse kos. Jeg måtte fortelle hvordan jeg hadde det på Hengsle avenue, og Tessy fortalte om sitt opphold på Hole Hotell. Der var det en pus som het Cruella og dem ble gode venner etterhvert. Tessy måtte vaske Cruella hver dag og Cruella koset seg i buret sammen med Tessy. Men det jeg missunte henne mest var at Hole Hotell har koldtbord med egg og bacon! Hotelldirektøren var ikke videre begeistret over at frokosten var blitt borte fra benken mens han snudde ryggen til og forlot rommet en liten stund. Mat er jo til for å spises da mente Tessy og det er jeg HELT enig i!


2 kommentarer:

  1. HYYYYYL - skrek mamma no, fordi dokkar visst nok e så skjønne. Eg e jo enig då, men du vet jo kordan det føles når din egen mor ser på andre hunder enn deg sjøl. MEN...den sekretæren der va den søteste du kunne fått fatt i tror eg. Viktig å ha en som du kan snurre rundt poten - jo yngre, jo lettere e det ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk ;) Ja vi er litt nydlige...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...