lørdag 18. august 2012

Yatzydronninga, det er meg det!


Som du ser så har sekretæren funnet seg vel til rette i det nye rekkehuset sitt. Det er godt hun har det bra, så jeg kan nyte alenetilværelsen med god samvittighet!


Siden det regnet i dag og sjefen skulle drive med noe så kjedelig som husvask, så tok Merethe og Fredrik med alle oss på skautur. Jeg løp som bare det og måtte bare ha bitte litt hjelp når terrenget ble litt for tett og ujavnt. Når sjefen var ferdig med vasking så ble det yatzy på oss. Jeg var heldig å fikk sitte på fanget til Fredrik.


Hmm var dette så smart da Fredrik? Blir ikke mange poengene av dette da!


Ble to firere da i allefall, men du får kaste en gang til så vi får noen fler. Jeg og Fredrik er på lag vi skjønner du.


Ta dem litt nærmere så jeg får tak i dem da Merethe.


Da gjelder det å få alle like da...


Om du ikke har spilt Yatzy tidligere så er det bitte litt vanskelig å få ut igen alle terningene når en har dem i munnen for å prøve å få kastet det en vil. Men Merethe var ikke særlig sein om å hjelpe  meg med å få ut den siste som hangfast i hjørnetanna mi. 


Min tur igjen nå eller? Har kastet tre ganger du nå Merethe...


The Winning Team! Jeg og Fredrik vant flere ganger, det var kjempegøy så jeg håper det blir en ny runde med yatzy i morgen også. Vi grusa sjefen flere runder!


Premie på meg ble det i allefall! Godbiter er kjempegodt...

1 kommentar:

  1. Det e bra du passer på, for de tobeinte jukser konstant. Yatzi e et typisk juksespill, for de tror de e så jæla go i matte men så teller de feil hele tiden. Eg tror helt ærlig ikkje at de kan addisjon. Bra du passer på. Kåkkar power!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...