søndag 30. september 2012

Ravnås 1188 moh


Hit gikk turen i dag! Norefjell på sitt fineste, sola steika og det var nesten ikke ett eneste vindpust. Men snø var det derimot.


Jeg hadde egentlig tenkt med inn til Høgevarde, men siden snøen møtte oss allerede på Ravnås så ble det dit turen gikk i dag. 


Hjemme var det tjukk tåke i dag tidlig, men bare vi kom opp på fjellet så skein sola fra knall blå himmel. 


Vi skulle ikke langt oppover fjellsia overfor Norefjellstua før vi møtte den første snøflekken. Hundene kastet seg ned og rulla seg som bare det.


Augunshaug.


Retning Gulsvik


Retning Sigdal og Eggedal


Turgjengen storkoser seg med snø!


Kan ikke skjønne at det er lite fugl i fjellet jeg. Vi så seks ryper, ikke så gode å se på bildet i og med at de har begynt å skifte farge allerede. 


Mounty speider etter flere ryper.


Det er vakkert i fjellet...


Endelig var det på tide med nistespising. Det er jo nesten derfor en går på tur... Kenneth ble med i dag for Patran er på ferie hos bestemoren sin. Greit å ikke gå helt aleine på tur om det skulle skje noe. Ganske store områder på Norefjell.


Da vi spiste mat kunne vi nesten se huset vårt. Røyken midt på bildet er Soknabruket, så vi bor litt til høyre for det bak den åsen som kan skimtes.Lengst borte på bildet er Ringkollen.

Sist uke fikk jeg mail om at Neptun Lady var avlivet, så nå er det bare igjen Ada og trolig Admiral som lever fra mitt første valpekull. Trist, men det er nå naturens gang. Alle kan ikke leve evig.

1 kommentar:

  1. Så flotte bilder Lillian, hærlig høst hos dere også...:-)))

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...