lørdag 6. oktober 2012

Cockerjentene mine


Mamsen så bilde av sekretæren på Facebook her om kvelden, joda jeg må innrømme at hun er nydelig denne lille sekretæren min. Nå er det bare et par uker så skal hun være her i flere dager... det blir kos det!


Så er det Maja da, selve mentoren min. Maja veit ALT hun! Hun er så importen at hun har fått sin egen leverposteiboks hos Stabburet! Når jeg lurer på noe, så bare spør jeg Maja så får jeg svar! Er ikke det flott? Nå har Maja operert, mamsen leste at de hadde kuttet av henne begge ørene omtrent!!!! Jeg skulle absolutt ha satt meg på toget til Bergen og trøste Maja... men mamsen tror at mamsen til Maja klarer å passe på henne helt fint. Men sånne mamser vet da slett ikke at det er godt å ha en akkurat maken pote til en selv som trøst når en er i litt "bad shape" Om du vil lese om Maja selv, så er det link til henne på høyre siden her. Sterke Majan min!

1 kommentar:

  1. Oi oi oi, det va skikkelig kjekt å lese etter en lang tur i øs, pøse regn! Du e jammen go du ;-) Du vet det e bare å spørre om tips om ka som helst...eg vet jo alt vettu. Vet du at eg e 100 % i shape no. Løper som en galning, koser som en galning, og e gal på generell basis. Har akkurat hatt meg en tussebye her ;-) Bare få ut de stingene no så e eg back in black.

    Go helg Ronja! Stor sleik fra Maya

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...