tirsdag 9. oktober 2012

DramaQueen...


Vi har vel alle en <DramaQueen> i bekjentskapskretsen. Uansett så skal de være midtpunktet, kunne spre litt mer enn andre vet, være hemmelighetsfull selv om det egentlig ikke er noe som er hemmelig. De bare nyter at andre hungrer etter å få vite hva de gjør inntrykk av å vite, som til sjuende og sist viser seg å være noe innlysende. Jeg har en slik DramaQueen i nærheten som jeg begynner å bli mektig lei. Spiller helt uskyldig og later som dem ikke vet noe når de spør deg... men i virkeligheten så skal dem bare sjekke om du  forteller dem det de har fått snuset opp på egenhånd. 

Når en tenker etter så er det egentlig svært få mennesker en kan velge å tilbringe tid sammen med uten å virke uforskammet på ett vis. Foreldre og øvrig familie er vel de som er vanskeligst å bli kvitt. Arbeidskollegaer har du også en begrenset mulighet for å unngå å omgås. Egentlig så er det vel bare egne venner du kan velge. Det er derfor mennesket er laget så tilpassningsdyktig, at de har evnen til å glemme og tilgi, glede seg på andres vegne. Så har du de som gleder seg på andres bekostning... 

Kveldens utfordring: Velg tre personer fra hver "gruppe" som er tilknyttet livet ditt. Sett opp tre ting du setter pris på med dem og en ting eller to som ikke er fult så bra med dem... Om du virkelig tenker etter, og er ærlig så kanskje du får deg en aha opplevelse eller en overraskelse. 


Eller var det Allehelgensaften som var til ettertanke? Skader ikke å tenke litt i forkant heller...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...