onsdag 21. november 2012

Jobb hele uka


Nå er det snart både teater og julebord, så nå er det bare å legge seg i hardtrening for å dolle seg opp!

I går var jeg på kurs på Hadeland Gjestegård med Visma advokater. Da ble det full utlæring i skattefrie frynsegoder, eller skattefrie naturalytelser som fagfolkene kaller det. Forholdsvis lærerike timer og noen aha opplevelser. Skattevesenet er jo så utrolig firkantede og lite logiske. Jammen mange feller en kan gå i, ja like mange som det er smutthull og penger å spare om du er inne i regelverket. Det var ett par som var selvstendig næringsdrivende der, og de fant fort ut at det var lite skattefordeler med det. 


I dag har jeg vært på IT konferanse på Generalen hotell hele dagen. Mange forskjellige forelesere om mye nytt som kommer på markedet iløpet av kort tid. Det var mange forskjellige temaer så det var jo ikke alt som var like interessant. Men skytjenstene kommer for fult innen alle områder. Jeg synes nå sky begrepet er ganske tåpelig, det er jo bare en kjempestor server i praksis. Det er ikke sånn at St. Peter sitter ved Perleporten og tar vare på dokumentene som sendes opp i skyen.


Så resten av uka er det nok litt å ta igjen for å komme ajour på jobben. Hjemme så går nå livet sin vanta trall. Turer med hundene i mørket stort sett. Noen ganger i skauen og andre ganger langs sideveiene her omkring. Hundene trenger litt turer ute blant folk så de får treningen i å gå i bånd og ikke minst få litt trafikk rundt seg. Jeg har kommet i kontakt med en nystartet treningsgruppe i Krødsherad, så neste onsdag blir det sosialisering for både Tessy og Ronja tenker jeg. I allefall Ronja, for hun jeg har avtalt å gå tur med der har fem små hunder. Merethe skal ha med seg Tessy når hun sjekker inn på Hole Hotell i helga før vi drar på Dogs4All på søndag. Tipper det er noen slitne jenter her søndag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...