mandag 5. november 2012

Tessy på jobb


Ja da ja da, jeg veit jeg ikke er så veldig ryddig av meg, men jeg har orden i rotet på jobb. Resten av kontoret har jeg ikke tenkt å vise deg, ikke ennå i allefall. Men nå skal vi bygge på så da blir det kanskje nytt kontor på meg, eller et bitte lite malingsstrøk på det gamle. Fleiper med de på jobben at jeg vil ha svart kontor og rosa permer i hyllene... hadde blitt stilig det da. Kanskje limegrønne gardiner og knall gule lister...


Utsikten er det ikke noe å klage på heller, jeg har veldig sjelden sol inn på kontoret. Bare veldig tidlig på morgnen på sommeren. Yppelig. God plass til hund under pulten er det også, så jeg trives bra på jobb.


Jeg deler kontor med en selger som jobber halvt og er mye ute på reise, så jeg har stort kontor med to pulter på. Når han ikke er på mitt kontor så bruker jeg begge pultene, må jo ha litt plass når en er kontorrotte med mange arbeidsoppgaver. I morgen kommer revisor på besøk, så da er det bare å huske hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde i januar... ikke alltid like enkelt. 


I dag var Tessy med på jobb, det satte hun stor pris på for da fikk hun leike litt med Mina en stund. Tessy skal på utstilling til helga i Kongsberg, så litt alenetid uten flokken er på sin plass. Merethe skal være med dit og stille henne, for jeg skal stille både Mina og Ronja. Det blir spennende!


Begynte med litt pelsstell på Ronja i går kveld, men jammen har det vokst masse siden sist. Synes ikke det er så lenge siden jeg klippet og ordnet pelsen hennes jeg, men nå er det på'n igjen.


Ei jeg jobber sammen med gikk med Tessy på turen rundt kvartalet i lunsjen i dag, så da fikk hun og Mina en tur i sammen. Jeg og ei til gikk ett stykke forran så i dag har virkelig Tessy vært på egenhånd. Det har hun hatt godt av. På onsdag er det allmøte på jobben i lunsjen, så da tenkte jeg at jeg skulle kombinere det med en bytur med henne. Kanskje Ronja også skulle få seg en runde i byen... Lenge siden Mounty har hatt tur på egenhånd i byen også. Spørs om det blir mange byturer framover på meg nå. Passer bra med alle folkene som er i bybildet når det nærmer seg jul. For det er ikke lenge til nå!


Den tomme flaska så jeg først!


Etter lunsj ble dem delt så de kunne ta det litt med ro igjen. Tessy fikk bånd på seg og lagt under nabopulten, for ellers lå hun rett ved stolen min og ble rullet over labber og halen rett som det var. Men tror du hun hadde vett til å flytte seg? 


Men så tok trøtten overhånd, leiter på å være kontorrotte. Når vi spiste middag hjemme etterpå så satt hun og nesten sovnet på kjøkkenet. Glippet med øynene og seig nesten sammen, men legge seg ned for å sove... nei det ville hun ikke. Hun kunne jo gå glipp av noe. På kvelden ble det høstens første tur i bånd langs veien med refleksvester og kos under stjerneklar himmel. Patran var med også, slik at Ronja kunne få seg sin første tur i mørten med bånd og vest. Gjett om hun var litt stolt da. Litt skummelt var det og hun prøvde seg på et par bjeff, men det nytter ikke fikk hun beskjed om. Da blir hun jo bjeffende på alt som leer seg når det er mørkt. Sånn er det å gå tur uten gatelys... Bare kos! Ville ikke byttet det bort for alt i verden av promenader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...