mandag 12. november 2012

Utstilling i helga

I helga var det utstilling i Kongsberghallen, alltid like kaldt, men denne gangen satt jeg ikke på isen i allefall. Vi campet ved cocker ringen for flaten hadde oppmøte midt på dagen.


Fredrik og Merethe var med siden det bare var Tessy som skulle stilles av flatene. Han storkoset seg på utstilling virket det som. Det gjorde Ronja i allefall!


Tessy hater utstillinger, hun vil allerhelst bare ligge i senga til Merethe og kose seg hele tiden. Kritikkene ligger under "aktiviteter" på hjemmesiden. Snart skal planene for hele neste år legges ut også, så får vi se hvor aktive vi skal være med hvem. Tessy og Ronja skal til Lillestrøm for sosialiseringen, jeg og Merethe skal titte, så da blir det bare kos. Gruppe 8 er på søndagen, så det er vel da vi tar en tur.


Iløpet av dagen så kviknet hun såpass til at hun logret når hun ble stilt opp, bare denne dommeren ikke tok på henne! Har ikke hatt så skeptisk flat noen gang jeg, så her er det bare å fortsette å jobbe framover. Hun skal være med på hver eneste utstilling jeg skal på neste år uten å stilles. Nå har hun fått to juniorutstillinger, så nå skal hun ikke i ringen før hun er i åpen klasse. Hun trives mindre på utstilling enn det Ada gjorde når hun var ung, så da er det ikke noe vits i å betale mange penger på påmeldinger når de ikke trives, da vil de ikke vise seg heller.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...