fredag 7. desember 2012

Bade dag da jeg skal bort i helga


Jeg gru gleder meg til å være med Merethe til Hole Hotell i helga for å besøke Fredrik. Blir litt spennende å ut på egenhånd helt uten mamsen, enda hun ikke skal noen ting. Det het visst sosialisering for min del, for jeg er sånn dilter etter mamsen. Blir gøy å være med Martin da som er lillebroren til Fredrik, han kaller meg "Min beste venn!"


Mamsen regnet med at det ble mye kos på meg i helga, så derfor måtte jeg bade meg. Ikke noe koselig å låne bort en skitten hund, mente mamsen. 


Innimellom er det deilig med sånn SPA behandling. Blir såpet inn fra topp til tå, da lukter jeg skikkelig godt etterpå.


Mamsen maserer inn såpa i pelsen min, da koser jeg meg og står helt rolig.


Jeg synes det er deilig å bli spylet rein for såpe etterpå. 


Nesten som å være ute i skikkelig regnvær, bortsett fra at dette er godt og varmt.


Så må jeg rette meg opp så mamsen får skyllet godt på magen og under armene. Kan ikke ha noen såperester som ligger og irriterer i vinterkulda.


Etterpå får jeg sitte lenge på fanget til mamsen for å tørke meg.


Klart jeg MÅ jo tørke meg litt selv etterpå, mamsen klarer jo ikke alt. Merethe skulle ta med fotoapparatet i helga, så kanskje dere får se hvordan jeg har hatt det...

1 kommentar:

  1. Det der så riktig magisk ut. Ka e det du har der? Et badekar? Det sku eg likt å forsøke. Her i gården e det kun dusj, og den e sykt kjedelig å stå i. Så du skal på tur du altså? Gleder meg til oppdatering ;-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...