søndag 16. desember 2012

Engler daler ned...


Det snør ikke i dag, det laver ned! Snøfnuggene er så store som Märthas engler, så i dag er det ikke særlig til fotovær.


Men hundene sier ikke neitakk til tur i slikt grisevær heller. Så da er det bare å kle på seg dress og håpe på at en ikke blir alt for våt før en er nede igjen. Malin sto igjen i hundegården i dag da hun har løpetid. Mounty har hatt det rolig og ensomt noen uker, så da får han være med igjen.


Ronja holdt seg i bakerste rekke i dag for å slippe å kave seg gjennom så mye snø.


Storkoser meg med snø jeg da, bare den får satt seg litt nå så ikke skiene går tvers igjennom alt sammen. Spørs om jeg må inn i kjelleren i ettermiddag og se om jeg finner skiskoa mine.


Mounty har fått seg en ny hobby, han snødøyper Tessy. De siste par dagene er han veldig klister på Tessy så nå er det nok løpetid på henne snart. Håper hun starter ganske fort for da får Malin selskap nede. 


Endelig fri igjen!


Det er ikke reint lite snø som har kommet i helga heller.


Hundene storkoser seg selv om snøen var forholdsvis tung i dag.


Skikkelig trim for dem i så mye snø, men nå har vi fått tråkket opp noen stier igjen. Ikke sikkert det hjelper så lenge, for det snør like mye fortsatt. Så i morgen er det på'n igjen etter jobb.


Hundene ga til slutt opp og riste seg, for dem ble fulle av snø med engang igjen.


Mounty og Tessy


Det var nydelig i skauen i dag...


Julestemning


Noen er litt opptatt med å snuse rundt i skauen så de blir litt etter, men da er det full fart når dem finner ut at de kanskje kan gå glipp av litt som skjer forran.


Endelig nede igjen fra tur, da var det hønene sin tur til å få det reint til jul. Ronja ble sliten på turen, ennå hun gikk helt til slutt så det var sånn nogenlunde sti til henne uten for mye løs snø.


Ada ferdig med løpetiden og om noen måneder så er hun 11 år. Nå er hun fin i farta igjen ser det ut til. Godt og varmt ved vedovnen og er med på samme turen som de andre på dagen. Om det ikke skjer noe drastisk så går det nok til neste år også. Spørs hvordan det blir på neste løpetid, for det virker som den herjer ganske godt med kroppen hennes. Da er hun tufs og halter til tider, men når den er over så er det full fart igjen.


1 kommentar:

  1. Oj så mycket snö ni har!!
    Här är + grader igen och nästan all snö är borta :(
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...