lørdag 12. januar 2013

Endelig helg!


Lady, Mounty, Malin, Tessy, Ronja og Ada

Jo da jeg bor på måsasia, men siden det var 24 kalde grader hos meg i dag så fant jeg ut at det gjorde ikke noe å vaske hus før det ble tur i sola på andre siden av bygda. Der var det idetminste sol og ikke fult så kaldt. 


Hele tiden mens jeg vasket så holdt Mounty stand ved vedovnen så jeg var nå ikke så sikker på at jeg fikk med meg han på tur i dag. Men når jeg var ferdig med golv vask og støvtørking så tuslet han da med ut.


Tok bilen til Fonkebakken og så at veien var brøytet lenger innover, så vi endte opp på Bjørneplassmoen og parkerte der. I år var det noen som hadde kjørt opp skiløype lenger innover også, men jeg hadde ikke tatt med ski for den løypa visste ikke jeg om. Den har aldri vært der tidligere. Så håper på mildvær snart så det kan bli skitur på nyoppdaget løype!


Når det er så kaldt som nå så er det mye pent å se rundt i naturen. Siden jeg ikke hadde med ski i dag så ble det mange bilder.


Nå er det bare tre uker så har jeg så smått noen minutter med sol hjemme også. Det er i allefall en ting jeg ser fram til. Da blir vinteren ikke så kald lenger når sola varmer opp. Ikke så farlig med mange og tjue kuldegrader på natta, for det blir jo mye mildere på dagen.


I bunn og grunn så tror jeg ikke Mounty hadde det så aller verst ute i kulda i dag.


Tessy er blitt stor jente på 14 måneder. 


Stolte av dere alle sammen!


Fine forhold på skauen i dag på vei innover mot Vælsvannet.


Påskeharen hadde vært ute og sjekket forholdene...


Men vi så ikke noe til han, så det blir nok ingen påskeegg før påske!


Men som kjent så har harepus et hus under hver busk.


Alle disse potensielle husene måtte sjekkes ut før vi gikk videre. Jeg gikk hele tiden, for det var for kaldt å stå rolig i dag.


Når man er alene på tur og vil ha bilde av seg selv så må man bruke selvutløseren. Men med fem flater på tur så er det ikke alltid ting går som jeg har tenkt på første forsøk. Så da må en prøve en gang til da...


Som dere ser så var det en ganske kald fornøyelse å gå tur i dag.


Innover ved Fonkebakken er det et yrende dyreliv så hundene sov godt når vi kom tilbake. Lang tur på nesten halv annen time i mange kuldegrader med mange lukter som hadde krysset løypa. Da blir man sliten i hodet! Med mat og fyr i ovnen når vi kom hjem så var det ikke bare en som snorket nei.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...