lørdag 12. januar 2013

Go' helg!


Endelig ble det helg og mamsen hadde skikkelig tid til meg igjen! Jo litt har det jo blitt, for jeg og alle de andre pelsdottene har blitt badet og klippet. Mamsen liker ikke sjuskete hunder, så stylingen blir det tid til om mamsen har det travelt.


Når vi våknet i dag tidlig så var det 24 kalde grader og mamsen fyret i ovnen med en eneste gang. Før vi fikk mat til og med! Egentlig var det litt bra at det var kaldt på morgnen, for mamsen skulle vaske huset før vi skulle på tur. Men det ble ikke veldig mye mildere utover dagen, så mamsen tok oss med på andre siden av dalen for å gå tur i sola. Det var ikke mye det hjalp, men det var ikke fult så kaldt som i skyggen i alle fall.


Det var litt kaldt å sitte rolig, men mamsen hadde jo tatt med fotoapparatet så da var det bare å stille opp da.  Jeg er blitt knallgod til å sitte rolig når mamsen skal ta bilder av meg og pelsdottene.


Det var så mange spor å lukte på innover i skauen. Mange harespor og noen som var litt større. 


Sporene forsvant innover mellom de trærne der.


Mamsen trodde det var en snømus, for plutselig forsvant sporene rett ned i snøen. Jeg prøvde å finne ut av hvor de fortsatte, men de ble bare borte liksom.


Kanskje det var en snøflaggermus med store vinger som bare fløy av gårde siteden...?


Hjelp meg litt da mamsen, vi må jo finne den!


Jeg får løpe videre da, kanskje noe annet spennende dukker opp...


Det har ikke vært skiløype ved Bjørneplassen tidligere om årene, så mamsen ble veldig overrasket over å finne ferdig løype med scooter der. Hun hadde jo ikke tatt med seg ski da, men nå vet hun det til en annen gang! Synd det er meldt ennå kaldere i morgen, ellers så hadde det blitt en flott skitur!


Når vi kom hjem igjen så hadde Kenneth akkurat stått opp, så jeg fikk restene av frokosten hans. Da måtte jeg ha hjelp til å holde de nyvaskede ørene mine borte fra sausen. Kjekt med sånne tjenere altså!

2 kommentarer:

  1. Min snø har gått vekk :-( Hater det! Så skikkelig kult ut der. Mamma synes at vi ligner veldig no. Eg vet ikkje helt eg...du e deg, og eg e me. Men no e vi no begge av den beste rasen, så litt må vi no ligne tenker eg ;-)

    SvarSlett
  2. Her er det masse snø og kjempekaldt, så jeg er glad jeg har en stor genser som passer til sånne vinterdager.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...