torsdag 28. mars 2013

Oppfinnsom til tider


Når det skiftes til nye aviser i valpekassa så er Happy inærheten. Selv om det er satt opp grind inn til kjøkkenet så tar hun ikke det så tungt, den hopper hun fram og tilbake over etterhvert som det passer henne.  Det gjør Lady også, men de andre respekterer å holde seg på riktig side. I natt ble restene fra fiskemiddagen i går litt for fristende også... så beklager Kristine... jeg tror du får igjen en liten cirkushest som er litt kleptoman blitt. 


På formiddagen sitter vi ute i solveggen, så blir det en tur på ski eller på beina på ettermiddagen. Da er det på tide å inn for litt middag. I dag var vi bedt bort til mamma og pappa på skinkesteik. Skikkelig godt, særlig å slippe å lage maten selv.


Det smelter bra om dagen, bare synd det er så kaldt om natta for det tar litt tid før det er godt å gå ut på formiddagen. Men med det kanllværet som er spådd hele langtidsvarselet så kunne jeg tatt noen uker til med ferie jeg... Merethe har kommet hjem fra påskeferie i dag, så jeg får se om jeg får lurt henne til å hjelpe meg med å ta noen hodebilder av valpene i morgen. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...