tirsdag 2. april 2013

Ny jobb!!!


Happy og Patran


Ja jeg har jo alt for mye fritid, går og kjeder meg så si hver time i døgnet, så jeg måtte jo finne på noe å aktivisere meg med så jeg får tiden til å gå... Eller så var det bare ett bitte lite innfall av å gjøre noe nytt for å prøve å glede andre... Ja for det blir skviset inn på fritiden og betalingene er heller ikke så det gjør noe utslag på skatten, men det blir GØY tror jeg.  Ny hjemmeside har jeg startet på også, som skal bygges opp helt fra bunnen av med helt ny layout og oppsett. Når den blir ferdig har jeg ingen anelse om. Vet at det er mange som venter på nye bilder av valpene også og det blir det i kveld. 


Happy synes det er så lenge å vente før hun får lov å gå opp i valpekassa for å gjøre reint etter måltidet til valpene. Men hun er en tålmodig sjel... helt til jeg snur ryggen til henne. 


Siden jeg var på jobb igjen i dag så var valpene oppe på kjøkkenet i valpekassa. Når jeg skiftet aviser etter maten i ettermiddag så så jeg godt at valpene hadde vokst masse. Nå fyller de opp hele senga til Happy når de får ventetåren sin.


Valpene er litt våkne på kvelden og leiker litt med hverandre.


Fant du noe å spise?


Men noen er mer trøtte enn andre og ser litt oppgitte ut...


Alle sammen har utrolig flotte hoder. Skal prøve å ta noen hodebilder en dag av hver enkelt.


Kunsten er å finne en passe stor vannskål, ikke så stor at de drukner eller svømmer i den, men ikke så liten at den blir tom med engang heller. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...