lørdag 13. april 2013

Valpene ute i sola igjen...


Men aller først en gledelig nyhet, på mandag er dyrlegen MIN tilgjengelig igjen. Og ikke nok med det, siden alt ble ødelagt i brannen så har de tipp topp nytt utstyr! Jeg har time 30. april for sjekk, chipping og parvovaksine.


På ettermiddagen kom sola og det ble riktig så godt og varmt. Valpene var litt ute i hundegården så jeg fikk vasket skikkelig i valpebingen. 


Valpene var veldig nysgjerrige og smakte på alt de fant fra snø til gress.


I dag er valpene fem uker gamle og det er på tide å forehåndsregistrere dem hos NKK så de blir forsikret. Denne forsikringen er det veldig viktig at valpekjøperene viderefører så valpene blir dekket for maksimalt ved en eventuell skade eller defekt.


Når jeg hadde vasket ferdig hadde de funnet hundehuset for å legge seg å sove. Det er ikke så lenge de er våkne om gangen når de er så små. Jeg ble imponert over at de ikke bare hadde lagt seg ned når de ble trøtte, men isteden krabbet opp trappen til hundehuset og lå sammen på teppet der. Selv om de hadde det godt og varmt der, så var det likest å bære dem inn i valpebingen igjen så de kunne sove i senga si.


Dette er en gjeng med selvstendige små valper som ikke går i klynge om de er ute på noe nytt. Her blir hundegården utforsket fra hjørne til hjørne på egenhånd.


Huset må sjekkes, kan jo hende den finner noe der som er spennende...


Har det gått noen her før meg?


Ingen servering i dag heller? 


Smil til fotografen


Liten sjarmør i pels


Aldeles nydelig liten tass.


Nå får vi vel komme inn igjen snart?


Etter opplevelser ute, så sover en såååå godt når en kommer inn igjen...


Små nurk som begynner å bli store og krever litt og litt mer hver dag.


Ha en fortreffelig lørdagskveld videre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...