onsdag 8. mai 2013

Løse valper, med en i manko


Valpene storkoser seg når de får være utenfor hundegården.


Etter at valpene ble tatt bilde av en etter en, så var det fritt fram og full rulle på dem. Særlig der de kunne bli møkkete og det var enkelt å grave litt.


Ikke sikkert at pappa blir like imponert over at haugen med subbus ble noe flatere på toppen...


Tror valpene fant alle steder de kunne grave i grus i ettermiddag.


Vi møkkete? Grus?


Sandkassa er et veldig interessant sted å undersøke.


Traktorer og annet med hjul er kjempegøy å bite i. Særlig hvis de får så godt tak at de kan få det med seg.


Man må passe på å lukke øynene så de ikke blir fulle av grus når en graver!


Både Ronja og valpene koser seg i hverandres selskap så lenge de klarer å la være å bite henne i ørene. Nå som Happy har dratt hjem har de godt av å få litt knurring og flekking av tenner så de lærer seg litt språk. Happy sa aldri en ting til valpene, hun var så tålmodig og snill så de kunne gjøre hva de ville med henne.


Bare å vente så skjer det sikkert noe... for når det var på tide å finne valpebingen inne til kvelden så var det en valp for lite. Telle og telle, men både jeg og Patran kom ikke lenger enn til 8. Storstilt leiteaksjon på gårdsplassen og rundt husene. De pleier å holde seg i nærheten, men vi hørte ikke en lyd noe steder når vi gikk og ropte. Til slutt fant jeg den. Den hadde krabbet inn i hundegården og lagt seg til å sove. Den ble riktig så fornærmet på meg som løftet den opp fra skjønnhetssøvnen og bar den inn til de andre. Må si jeg ble bitte litt lettet da...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...