fredag 3. mai 2013

Så er det helg igjen...


Ada

I dag ble det jammen kasting av ved inn i sjulet igjen, det ble en henger i går også. Med langtur med hundene etterpå, så må jeg vel være godt i gang med prosjekt smekker for denne sommeren.


En dukkert i elva må de når vi er nede i havna. Rart med vann og retrievere...


Hestehovene står gule i alle grøftekanter så nå er det skikkelig vårstemning. Både blåveisen og hvitveisen står med knupper.


I går prøvde jeg noe ny merking som vi har på jobben. Merking for grisunger. Og JA valpene ble skikkelige grisunger. Det viste seg at denne merkingen sitter dårlig på pels, men bra på hud og for ikke å snakke om vegger! Blir nok noe vasking på meg i helga ja. Spørs om jeg må fram med noe neglelakk for å teste ut i morgen.


Valpene vokser og trives og får mye besøk i helga. Happy skal hjem igjen i morgen, så da blir nok Lasse og Emil glade tenker jeg.


Når valpene kommer inn om ettermiddagen så er de ganske slitne og sover mye når de har fått maten sin. Sprayen satt egentlig best når den ble sprayet på korrekturlakken, men problemet nå er jo at de gned seg inntil hverandre så de ble rosa noen og enhver steder. Til og med vannet deres ble rosa i går kveld.


Skal se om jeg får litt hjelp i morgen, så skal jeg se om jeg får til noen hodebilder igjen. 


Kose deg i helga, for det skal vi!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...