torsdag 23. mai 2013

Valpekjøpere strømmer på...


I går og i dag er det flere som har tatt kontakt for å spørre om valper og noen vil komme for å se. Sognafarets Twinkling Snowflake har fått seg nye eiere i Kristiansand og skal overleveres på lørdag. Så hun får bli med meg på jobben i morgen. Da stikker vi innom dyrlegen for å få ny helseattest på henne. Pappa kommer nedover og henter henne, så hun ikke behøver å være med hele dagen. 


Siden det regnet ganske bra i dag også, så ble mye av dagen inne for valpene. Men på ettermiddagen så ble det opphold så da fikk valpene seg en luftetur i hundegården jeg bruker til de voksne hundene. Det er alltid like spennende for dem, for der er det så mye rart å drive med.


Hjulet er veldig spennende. Det er rart å bite i også flytter det seg også i og med at det henger i et tau.


Fotball er også gøy, særlig når det er hull i den så den er myk. Da går det ann å få bært den rundt.


I det store hundehuset har jeg varme, så hundene kan være ute om vinteren når det ikke er for kaldt ute. Det er vippedør så varmen skal holde seg inne i huset. Denne døra skjønte valpene fort hvordan virket og de forsvant inn alle sammen.


De syntes det var så kjekt å kunne gå ut og inn når de ville.


Jeg har flyttet ut det ene lille huset ut i hundegården til valpene, så nå har de to hus de kan boltre seg i. Vannskålene satt fast på de små husene, så jeg måtte flytte over de når huset forsvant. Trodde nesten jeg hadde hengt dem litt i overkant høyt, men det så ikke sånn ut når valpene nådde opp uten trapp.


Jenta holder seg ikke for seg selv når de er ute. Hun er med å herjer rundt sammen med gutta. Hun er ikke mye mindre enn dem så hun hevder seg bra, selv om det er litt muskler som trengs for å beholde ting.


Man blir litt våt i "luggen" når det har regnet om dagen.


I går kveld fant to av valpene ut at om de sto med begge frambeina i vannskåla og gravde så fort de kunne, DA ble det gøy da! Jeg hørte vannet skvatt til alle kanter og små poter som gikk som trommestikker. Da er det jo bare å finne ut hva de egentlig driver med. Så de endte fort opp med tom vannskål. Jeg fylte opp igjen og jammen gøyv de på igjen. Da tok jeg skåla opp og gikk. Etter en liten stund så ble det rolig nede hos dem , da hadde de sovnet alle sammen. Jeg satte ned igjen skåla så de ikke skulle være tørste til neste morgen. De har blitt så store nå at de kan stå med labbene i vindusposten og se ut på regnet. Ikke lenge før de kommer seg ut av valpebingen heller tenker jeg. Da finner de nok raskt veien inn på rommet til Merethe. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...