lørdag 15. juni 2013

Fordi jeg fortjener det!


I dag ble det planting av alle stemorsblomstene som jeg fikk i går. De skulle egentlig kastes, men var like pene, så da ble de mine. Jeg delte litt med mamma også, så nå har vi bugnende hager fulle av stemor. Hun hadde egentlig plantet i pottene sine hun da, men jeg har vært litt treg i år og tenkte egentlig å blåse i blomster. Jeg er veldig glad i stemorsblomster, så da hadde jeg litt vanskelig for å la en slik sjanse gå fra meg.


Med så mange flotte potter rundt om så fikk jeg en skikkelig blomstrende hage som bugnet i stemor. Jeg har alltid likt masse blomster, men blomster trenger stell og det er jeg ikke så flink til . Men jeg håper disse overlever fram til frosten tar dem i oktober.


Hundehuset ble pyntet med hvite stemor. Hvite blomster er de peneste blomstene jeg vet om. Uansett rase holdt jeg på å si. Slag eller art heter det kanskje i den botaniske verdenen?


Nydelig!


Siden det bare er jeg og Patran som klipper plenen hjemme så ble det noen drastiske tiltak satt i verk forrige uke. Mye av plenen forsvant og det ble subbus og heller isteden. Bare vi blir ferdig nå så blir det flott med mange blomster langs kanten. 


Mamma fikk også pyntet opp på muren sin. Når pappa kom hjem så lurte han på om vi skulle åpne blomsterbutikk... 


Med så mange pene blomster så var det ikke til å komme unna, plenen måtte klippes! Når jeg kom inn på ettermiddagen så måtte jammen huset vaskes også. Å i morgen skal jeg sitte pent pyntet i kjole og sminke og bare være meg uten å gjøre noen verdens ting! På kvelden ble det vaniljeis med blåbær og peanøtter og en time i badekaret. Kun fordi jeg fortjener det!


Det var ganske varmt i dag, så valpene sov i skyggen. 


De har god plass og boltre seg på om dagen. I kveld var vi på gåtur i bånd hjemme her. Vi gikk ned til riksveien for å se på trafikken og oppigjen. Alle fire samtidig, så båndene ble litt av et tau! De er blitt riktig så flinke til å gå i bånd. Ikke drar dem og alle sammen går samme veien.


For noen dager siden fant Patran en snile. Denne har holdt seg i nærheten hele tiden, så den får full sjekk flere ganger om dagen. Når den går, eller rettere sagt siger framover, så etterlater den seg en våt stripe.


Ada, Lady og Tessy


Se så fint det ble når plenen ble klippet.


Malin, Lady og Tessy


Konsentrasjonen er ikke helt på riktig sted. Men med valper som leiker i hundegården, så er det klart at de må følge med på hva som skjer.


Gamlemor på 11 år.

2 kommentarer:

  1. Vackra fina bilder. Det är en väldig härlig lugn i energierna hos dina hundar..kanske är det för värmen ? ;P
    Stiliga!
    kram
    Fia

    SvarSlett
  2. Nei de er rolige når det ikke skjer noe. Men så er det full fart når de blir brukt. Flaten må ha en times tur om dagen og litt trening av hodet, så er de stille og rolige resten av døgnet ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...