mandag 24. juni 2013

Første feriedag...


I dag skaffet jeg pappa som hunde og valpepasser, så dro jeg og jentene sammen med mamma til Sverige. Siden jeg har ferie, så er det jo greit å finne på noe annet enn å bare være hjemme. Mamma har vært snill å stille opp som valpesteller og hundepasser når jeg jobber, så da var det lite om å gjøre å kjøre henne til Sverige. Både Patran og Merethe var med også, for det er alltid kjekt å få fornyet garderoben. Det verste jeg vet er å shoppe, så når jeg første handler klær så handler jeg klær. 


Kan jo ikke komme hjem igjen uten å ha med noe til de som ikke fikk være med på tur. Tessy og Mounty koser seg med hvite tyggebein. Jeg kjøpte en ring til dem hver, så de hadde noen timers jobb foran seg, før de ble borte. 


Når vi kom hjem og skulle laste ut av bilen, så kom det DEN regnskura. Det bare bøttet ned, og når vi kom hjem så var jo ikke hundene såpass smarte at de fortsatt holdt seg under tak. Mina og Ronja var sjeleglade og hoppet og spratt både rundt og på meg. Så når bilen var tømt var det egentlig helt greit å fortsette en tur opp i havna så de skulle få løpt fra seg. Jeg hadde liten lyst til å ta en runde med valpene etterpå, så i dag var jeg på tur med alle de voksne og tre valper oppe i havna. Der var det i allefall vått! Så vi så ut som noen druknede katter alle ti!


Mounty stortrives sammen med jentene sine igjen etter løpetiden. Nå spiser han "svart" rundt seg og får doble porsjoner noen dager. Trenger absolutt å få på seg noen kilo. Ikke rart han synes det er ensomt å måtte ha godluktende jenter på to meters avstand. I dag var første gangen jeg har hatt valpene sammen med alle de voksne samtidig, og det var noe valpene satte stor pris på. De prøvde å holde følge med alle sammen hele tiden , så de ble skikkelig slitne før vi var nede igjen. 


Siden de var så våte etter turen tok jeg dem med inn igjen tidligere enn jeg pleier til kvelds. De la seg rett ned for å sove med en gang.


På tide for en klipp av pelsen på ørene ser det ut til. Kjøpte markekur når jeg var i Sverige, så i morgen er det en ny runde på alle hundene. Både voksne og valper. De sier at det ikke er nødvendig, men når en har valper i hus så velger jeg å kjøre en kur på alle sammen en gang eller to i året. Tilbakemeldingene jeg har fått fra Astrid er bare positive. Snow Storm er med på jobb i dag og har tatt hele kontoret med storm. I sitt nye hjem har han hilset på sin nye flatkompis, noen katter og hester, så han skal nok ikke få stille og ensomme dager framover. Flotte gutten det! På søndag kommer det noen for å se på en valp til, så nå ser det ut til at det blir nye hjem på alle sammen etterhvert... håpe de flytter før neste gang jeg skal ha ferie, ellers må jeg gjøre om noen ferieplaner... men august er lenge til!


Noen som vil ha meg og broren min?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...