mandag 24. juni 2013

Godtebein


I dag ble alle hundene og småpelsa overlatt til pappa'n til mamsen!!! Mamsen skulle til Sverige uten meg!!! Jeg blir helt oppgitt jeg altså. Tenk å dra dit uten meg da gitt!!!


Men siden mamman til mamsen ikke kjører bil så kjørte mamsen henne for hun skulle handle billig mat. Mamman til mamsen passer jo på både meg og småpelsa når mamsen jobber, så jeg skjønner jo at mamsen kjørte henne. Pappan til mamsen ville heller være hundepasser enn å dra på svenskebesøk, så da gikk det egentlig greit. 


Når de kom igjen om kvelden så fikk både vi og småpelsa en skautur. Så i dag var vi ti hunder på tur i litt regnvær. Siden det er ganske vått i skauen nå, så kunne mamsen nesten vri oss opp og henge oss til tørk på snora. Det slapp vi heldigvis! Ser ikke mye godt ut med de derre klypene i ørene altså!


Når Minan min er her så deler jeg favorittstolen min med henne. Det blir litt trangt når mamsen vil komme å kose også, så da havner vi nesten på fanget begge to. Men ikke i kveld, da koset vi oss med hvert vårt tyggebein som mamsen hadde kjøpt med fra Sverige. Alle pelsdottene fikk hvert sitt bein å gnage på, som plaster på såret for at vi ikke fikk være med i dag. 


Kos dere videre i kveld, i morgen kommer en ny dag med nye muligheter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...