onsdag 30. oktober 2013

Til Stalla på tur


Fine jentene mine på skautur i dag.


Fridagen i dag ble vel ikke så mye fri. På morgenen hjalp pappa meg med å avlive hønene. De yngste var 4 år, så det var ikke mange eggene å sanke inn om dagen. Nå når det går mot vinter også, så fristet det ikke så mye lenger å holde på med dem. Alt tar tid og da gjelder det å prioritere litt. Nå var det tomt for mat og jeg måtte hente flis, så da var det liksom nok. Til helga skal jeg gjøre skikkelig reint i utebingen der, så har jeg et flott sted som Mounty kan være når jentene har løpetid. Inne i hønsehuset skal pappa rive av panelen, legge ny plastikk og ny panel så det blir varmt hus til han om det er guffent ute om vinteren.


Etter husvasken så ble det tur på hundene i samme slengen som jeg skulle hente Patran på skolen. Ronja har blitt flink til å tråkke på beinet sitt, så jeg tenkte at hun hadde gått av en tur sammen med de andre igjen. Med litt ekstra bandasje rundt foten så skulle alt gå bra.


Greit å ikke gå på de samme stedene hver dag, så i dag ble det Stalla. Det var der vi hadde med valpene i vår, så de skulle få noen nye inntrykk.


Men med sånne svømmebasseng så er det ikke enkelt å holde seg tørr på beina. Stakkars Ronja ble rimelig våt og kald før vi var tilbake til bilen. 


Men de andre storkoste seg når vannet skvatt til alle kanter.


Ingen som holdt seg tørr i dag. Jeg plumpet med begge beina, så jeg var ikke noe bedre enn de firbeinte.


På formiddagen var det tjukk tåke, men utover dagen så varmet sola godt.


Noen er litt mer nysgjerrige enn andre...


Mounty koset seg i sola. 


Lady


Malin trener til beverkonkurransen


Så var Mounty ferdig med å kose seg i sola, da var det full fart videre.


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...