fredag 1. november 2013

Med mamsen på jobb


Siden jeg skulle til dyrlegen og ta stingene i poten min, så ble jeg med mamsen på jobb i dag tidlig. Mamsens nye kontor var kjekt, det hadde et stort vindu og så overtalte jeg mamsen til å ha døra oppe. Men jeg klarte ikke helt å holde meg i ro, så jeg endte opp med bånd. Det gikk jo så mange forbi og alle kom innom for å kose med meg minst en gang! Siden de bygger, så var det mange håndverkere vi måtte passere. Da fikk jeg skikkelig mye kos der også, så i dag er jeg gjennomklappet som mamsen sier.


Serriøst mamsen, jeg må jo være med deg på jobb hele neste uke også!


Man blir litt sliten av å følge med så veldig, så jeg måtte sige litt sammen og krabbe nærmere teppet som mamsen har liggende på jobben. Litt leiker hadde jeg å drive med også, så timene gikk fort før vi skulle dra til dyrlegen kl 10. 


Så sovnet jeg!

Pappan til mamsen hentet meg når vi hadde vært hos dyrlegen så jeg skulle slippe å være så aktiv om dagen. Ja, mamsen hadde ikke klart å holde meg rolig nok da, så såret hadde ikke grodd helt ennå. Men det skal jo noe til når det er i leddet og beinet aldri er rolig der. Da måtte hun jo ha spjelket det. Jeg fikk med meg en ny antibiotika kur for 10 nye dager, så da blir det nok bra mente dyrlegen og mamsen. 

Når jeg kom hjem så var det ikke lange tiden før Merethe kom hjem fra skolen. Da hadde vi ordentlig girlparty i senga hennes, før resten av pelsdottene kom ut fra hundegården. Det har sine fordeler å campere på kjøkkenet altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...