onsdag 6. november 2013

Tur til Nedre Vælsvannet


Jammen var jeg ikke heldig å fikk være med på turen til mamsen og pelsdottene i dag også. Det var langt fra noen reinslig tur, så mamsen måtte skifte på beinet mitt helt på egenhånd når vi kom hjem. Det gikk forholdsvis greit, for jeg er blitt så vant til å ligge på kjøkkenbordet og ikke røre meg til de er ferdige. I dag var jeg knallflink, sa mamsen.


Det var noen som hogg med sånn maskin der, så jeg måtte jo sjekke ut hvor den hadde tenkt seg. Akkurat det ble ikke mamsen så veldig glad for da... kan ikke skjønne det? Var jo bare litt gjørme jo.


Når vi kom fram til vannet så var det jammen blitt litt hardt i kantene... Mamsen mente jeg godt kunne vasse litt så jeg fikk av meg litt gjørme, men jeg syntes det hørtes veldig kaldt ut!


Jeg prøvde å gjøre som mamsen sa da, ja sånn at hun skulle bli blid! Men jeg hadde flaks, så isen holdt og jeg ble ikke våt ... he he 


Nei det beste er å komme seg tilbake på trygg grunn.


Men så kom vi bort til bach'n, da var det bare å løpe alt som vi orket!


Ikke så enkelt å komme fram alle steder når veien var blitt elv, men jeg og mamsen holdt oss i grøftekanten og ble nesten ikke våte på beina.


Men siden bandasjen min var blitt så full av gjørme, så måtte jeg vaske beina mine litt da. Jeg måtte være enig med mamsen om at det ikke var så dumt.


Det ble ikke så lange badet på meg da.


Serriøst mamsen, skal vi snu??? Tror veien er oversvømt jeg...


På vei tilbake til bilen var det litt tørrere.


Se så fin foten min er med bandasje. Nå kan jeg snart slippe å ha noe på den inne sier mamsen, men det er lurt å ha noe når vi er i skauen. For gjort at det gjør veldig vondt med all den kvisten og mosen som er der.


På vei tilbake til bilen ble det litt gjørmebad igjen, det er bra for huden har jeg hørt. Mamsen mente at jeg skulle få snuseforbud, hun mente det var rimelig dumt å subbe ørene hele veien. Skjønner ikke hva hun mener jeg altså!


Etter en runde i lyngen så er jeg jo like rein igjen jeg... i allefall nesten.


Så bar det hjemmover igjen... da var vi både våte og slitne etter en lang tur på snøtt 8 kilometer etter klokka til mamsen.

1 kommentar:

  1. Nu har vi läst ifatt om dina hiskeliga äventyr! Oj! Tur du kan springa omkring i skogen nu trots bandaget!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...