onsdag 11. desember 2013

På bytur med gjengen


Fridager må jo brukes til noe annet enn vasking. Nå er det snart juleferie, da kan en heller vaske litt da... I dag ble det bytur på hele gjengen. Nå som ikke Ada er mer og Mounty bor hos Kenneth i en periode, så blir det litt rart å sette igjen noen hjemme når en tar en tur bare for å ta en tur liksom. 


Malin og Lady er ikke så ofte med på andre ting enn utstillinger, så i dag ble det full sosialisering på dem også. Første stopp var parkeringshuset på kjøpesenteret. Der er det heis, så vi kjørte den opp og ned noen ganger sammen med mange andre handleglade folk. Ingen protesterte når det ble fire hunder i heisen. 


Når vi kom over torget i byen så sto det en som solgte fuglenek der. Han hadde gitt det ene til duene, så de skulle bli godt og mette til tross for at det var ganske kaldt i dag.


Det er nesten mer snø her enn hjemme. Skiene har vi ikke tatt i bruk ennå, men kjelken går flittig på jordet. Det begynner å bli litt trangt med både meg og Patran på en snowraser, så det spørs om vi skulle ønske oss en større kjelke til jul. Aberet da er at den er så tung å dra oppigjen. Det er ingen bakker som bare er nedover gitt...


Når en skal gå over veien i byen så er det ikke bare å gå som vi gjør hjemme, nei da må vi vente på en sånn grønn mann på andre siden av gata.


Etter en runde i byen endte vi opp på torget igjen og satte kursen mot parkeringshuset for å kjøre litt mer heis, før vi tok med oss Merethe hjem igjen fra skolen.


Etter en sånn bytur ble det en enkel middag med baconpannekaker. 


Mye bacon og mye egg...

Ingen husvask i dag, så det ble for det meste kos. Etter middagen ble det en times tid på jordet sammen med Patran for å ake på kjelke. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...