onsdag 1. januar 2014

Første dagen i nytt år

Nytt år og nye muligheter. Nye forsetter...

* *

Når en har en nabo med litt fyrverkeridilla, så trenger en ikke kjøpe raketter selv. Nå som Ada er borte så er det ingen som er direkte redde lenger, så da har vi en fredelig nyttårsaften til tross for bulder og brak.

Angrer bitte litt på alle uvanene jeg har lagt meg til i jula, det blir rimelig hardt å stå opp for å tilbringe en dag på jobb i morgen tror jeg. Men jeg har koset meg da! Turer med  hundene, tv titting og filmer om kvelden. Godterispising og mye brus... Nei hverdagen må komme så en får litt struktur på livet igjen.

* *

Siden ett av nyttårsforsettene er å ha med Garmin på tur, så husket jeg til og med å sette den til lading i går. For nå er det lenge siden den har vært med. Pressbenken er fortsatt oppbevaringsstativ for alle avisene som jeg skal ha til valpekullet til våren. Lady har fått løpetid,, så nå er det bare å bestille time hos dyrlegen så en får tatt blodprøve for å finne riktig dag. Om alt går som planlagt så blir det valper midten av mars. Da var det bare å begynne å planlegge navn til de små håpefulle. Etter så mange valper så begynner en å måtte grave litt langt ned etter like slående og fengende navn til nytt kull. Har jo noen ideer, men vi får se når de kommer om hva som passer.

Valpetreffet blir 27. april 2014 kl 1200 hos meg, så samles vi for litt grilling i skauen og kos.

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...