lørdag 18. januar 2014

Hard uke


Jippi, snø i massevis og ennå kommer det mer!


Mens jeg har jobbet og jobbet har snøen lavet ned og det har blitt skikkelig vinter hos oss. Nå er heldigvis årsoppgjøret vel i havn og kontoer avstemt. Da er ting tilbake til normalen igjen og jeg får prøve meg med noen bilder fra snøværet i dag. Både jeg og hundene stor koser oss i snøen.


Siden det bare har blitt turer i bånd langs veien når jeg har vært så seint hjemme fra jobb denne uka, så måtte vi virkelig brøyte opp en runde i skauen når vi skulle på tur i dag.


Det er da ikke til å komme fra at der er gøy med masse snø? Om folk hadde pigger i dekkene sine og de sluttet med saltet, så hadde det ikke vært så mange ulykker i trafikken heller. Saltet gir jo bare sleipe dekk som ikke virker hverken hit eller dit. Med snøføre på veien, så måtte folk kjøre som folk og ikke som om det var sommer.


Hver årstid sin sjarm, og en vinter uten snø er ingen vinter!


Endelig oppe i skauen, der var det ikke fult så mye snø, men det var tungt nok å vabbe seg oppover. Greit å ta en tur med fotoapparat på formiddagen, så kan det bli skitur uten på ettermiddagen. 


Lady graver snøhule


Flatene er sleipe, de lar Ronja gå først og brøyte stien. 


Helt til de kjenner lukta av noe spennende, da løper de forbi og tar styringa.


Ikke nytter det å gjemme seg bort heller, man blir funnet med en gang...


Om alt går som planlagt så er Lady 8 dager drektig. Først ved 20 dager er fosteret så stort som en ert. Etter 63 dager er det ferdig valp! Om du vil lese om utviklingen i mors liv, så kan du klikke på linken valpens utvikling på hjemmesiden.


Kanskje det er noen flere som gjemmer seg?


1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...