lørdag 11. januar 2014

Mamsen jobber og jobber og jobber


Mamsen har sånn årsoppgjør på jobben, da blir man ferdig med 2013 visst nok. Hæ er dem litt trege eller, lenge siden vi byttet årstall her hjemme! Det var sånne raketter oppe i lufta om natta som sa at nå måtte 2013 flytte seg og bli ferdig så 2014 kunne starte. Men dem har sikkert ikke fått med seg sånt på jobben til mamsen. 


I natt kom det litt snø, så det var litt småkaldt på turen i dag. Godt jeg har noen gensere å velg mellom. Men det hjalp ikke så mye da, for både jeg og mamsen plumpet i en bekk. Isen holdt ikke mamasen og ikke meg heller! Jeg ble litt paff da når sølevannet sprutet rundt oss.


Mamsen mente jeg burde ta hintet om at det er litt glatt på sånne isete steiner, men jeg liker å leve litt farlig jeg da. Litt tøft å utfordre sjebnen... ja bortsett fra under biler da...


Det er så mye å sjekke ut når vi er på tur i skauen, for nå er det lenge siden vi har gått her. Når mamsen jobber så mye så blir det tur i bånd langs veien i mørten. Mamsen sier at vi har godt av å gå litt å bånd til tider. Hmmm det er noe som mamsen har fått for seg at vi må holde henne i bånd når det er mørkt. Jeg trenger i allefall ikke bånd!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...