onsdag 8. januar 2014

Mounty på ferie


Da jeg kjørte Patran på skolen i dag tidlig var det lys på kirken ennå. Men jeg hadde ikke før tatt bilde før lyset slukket. Så bar det nedover til Hønefoss med Lady for å ta blodprøve. Blir spennende å se om det stemmer med parring på søndag, eller hva prøven sier. Dagens tur gikk opp på Holleia. Jentene fikk løpe løse, mens jeg hadde Mounty i bånd.


* *


Han fikk sele på seg og strikkbåndet, for jeg regnet med at det ble litt røkk og napp tur. Men han har roet seg betraktelig siden forrige løpetid. Det eneste problemet nå er at han ikke spiser mat, han må lures i maten med ett eller annet oppå og inni. Selv da så spiser han bare halve posjonen enn han gjør til daglig ellers.


Så forsvant jentene oppover her, da hadde han lyst til å følge etter. Men jeg hadde ikke tenkt meg på noen runde i skauen akkurat der.


Tåka ligger tjukk over hele dalen.


Vel halvveis opp til toppen så hadde det ikke kjørt noen, så da måtte vi vabbe oppover i 10 cm våt snø. Da var det kjekt å ha hund med sele på seg...


I kveld skal jeg og Patran kjøre Mounty til Grethe og Ulf på ferie. Da skal han kose seg med Balto og mange hester noen uker til løpetiden er over på disse jentene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...