søndag 19. januar 2014

Spionoppdrag


Etter middag i dag fikk jeg oppdrag av Tessy. Når Tessy kommer og ber om hjelp så klart jeg stiller opp. Tenk hun var blitt etterlatt i bur på rommet til Merethe helt alene i natt! Tenk deg å behandle pelsdotten sin sånn da! Siden Tessy ikke er så datakyndig som meg, så måtte jeg hjelpe henne! Tessy har jo ikke egen side, sånn som meg på internettet. 


Når man skal på så skummelt oppdrag så er man avhengig av litt hjelp. Det er ikke bare bare å sjekke ting på rommet til Merethe. I allefall ikke når en må være der litt for å hacke seg inn på data'n for å sjekke hva hun egentlig driver med på kveldene.


Tessy og de andre pelsdottene lovet å holde utkikk etter Merethe så hun ikke kom inn på rommet sitt når jeg skulle på spionoppdraget mitt. 


Jeg sendte Lady i forveien så jeg ikke røpet meg at det var jeg som egentlig skulle inn på rommet hennes. Man kan aldri være for trygg og ta for mange forhåndsregler når man er på så skumle oppdrag!


Vi måtte ha en backup plan om vi ble oppdaget, så vi fant ut at vi skulle si at vi trenet på sircuskunster. 


Så fikk jeg beskjed om at Merethe hadde forlatt rommet sitt og alt var klart til inspeksjon. Det er ikke hver gang hun dusjer som hun lar døra stå oppe inn til rommet sitt, så i kveld var vi riktig heldige. Vi slapp å dirke opp den i allefall. Første hinder overvunnet. 1-0 til pelsdottene!


Jammen sto ikke data'n på også og telefonen lå også i senga! 2-0 til pelsdottene! Nå hadde vi mer flaks enn hva vi hadde regnet med, så nå var det bare å skynde seg for å se om jeg kunne finne ut hva Merethe reker rundt med på nettene! Hun blir stadig hentet, men da har vi vært på tur med Mamsen. Så sover vi når hun kommer hjem. 


Jeg bare elsker sånne smart telefoner altså, da kan jeg bare bruke snuta. Slipper å inn på mange menyer å sånn. Hmmm hun hadde vært på Ikea en kveld... kanskje hun har funnet en sånn Ikeafyr? Trodde hun skulle begynne å jobbe med sånne Martinbarn jeg da, ikke med hyller og senger og sånt... 


Nei sånne telefoner kan en ikke stole helt på, så det var best å sjekke data'n. Ja for det er jo data jeg er en kløpper på! 


Heldig for meg så har Merethe sånn data som snuta virker på skjermen, så slipper jeg å træle så veldig med å treffe riktige taster nå som mamsen har klippet klørne mine i dag. Ja alle pelsdottene fikk kloklipp og potestuss  idag. Hmmm jeg som sparte klør for å kunne ha rosa neglelakk på dem da! 


Plutselig bjeffet pelsdottene, så da var det bare å forsvinne ut av rommet fortere enn svint! Kunne jo ikke bli oppdaget!!!


Kunne ikke si jeg trente på sircus kunster her inne.


Tessy kunne nesten ikke vente få å få høre om jeg hadde funnet ut noe. Dahhh det burde jo vært rimelig enkelt for henne å finne ut selv da, hun får jo lov å ligge og snorke på rommet hele dagen! Men for viktige jobber så trenger man jo eksperter. 


Det var en sånn rørleggerfyr, så da er han sikkert helt grei. For Kennethen min er også sånn rørleggerfyr... Så nestegang skal Tessy spørre om hun ikke bør få godkjenne sånne fyrer før Merethe involverer seg? Kan ikke stole på sånn tobeint dømmekraft serru mener nå vi! 

1 kommentar:

  1. Åh, så spännande!
    Hihihi, vill du ha extra roligt så be Google översätta texten till svenska - det gjorde matte. Kan säga att hon skrattade så att hon nästan skrämde Grynet...
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...