lørdag 29. mars 2014

Barnepike


Etter å ha vært barnepike for småpelsene så har jeg fortjent en tur i skauen med mamsen i dag.


* *

Se så flink jeg er!


Nå er det ikke så mye snø igjen hos oss så jeg må sjekke ut den lille som finnes.


Mamsen er ikke særlig interessert i å følge etter meg på alle kriker og kroker jeg skal utforske, så det er heller jeg som må følge etter mamsen der hun går. Det må alle de andre pelsdottene også. Lurer på hva mamsen ville gjøre om vi gikk andre veien alle sammen... tipper vi havnet i bånd hele hurven.


Kom igjen da så løper vi !


Nå som det har blitt vår så har det kommet vann alle steder, da kan vi løpe alt vi orker og bare stoppe for å drikke vann og løpe ennå mer!


Tessy skulle liksom posere sammen med meg, men hun bare tullet og skulle leike isteden.


Litt lenger opp i skauen er det ikke snø i det heletatt innimellom buskene. Da løper jeg da!


Jeg har så stor fart at jeg bare svever over grøftene...


Jeg må jo være litt real med mamsen, så jeg poserer sånn innimellom. Men jeg har egentlig ikke tid til sånt da.


Jeg skal jo snuse meg fram der det ikke er snø lenger. Her har det gått både elg og rådyr, hoppet noen harer og noe som jeg ikke har kjent lukta på tidligere...


Det er koselig at Lady tar seg tid til å være med oss på tur selv om hun har valper hjemme. Hun synes sikkert det er godt å få strekt litt på beina etter å ligge så mange timer i valpekassa om dagen.


Ha en fortreffelig helg!


Mamsen hadde litt jobb når vi kom innigjen i dag for å si det sånn... hun truet med å barbere meg helt inn til skinnet!!!

2 kommentarer:

  1. Härligt att ni kan vara ute med matten allihop medan Ladys valpar vilar sig. Du springer ju fortare än kameran hinner med! Tur att du stannar till och poserar lite ibland även om det är mycket spring i benen. Och det var ju nästan hela skogen du fick med dig hem... Kramis!

    SvarSlett
  2. Jag "ramlade in" här från "Kasperian" och måste säga du är en mycket duktig barnflicka! Och svarte luddpellen Assar har undrat MYCKET vad det var som gnällde och gnydde och ropade på varandra så dant :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...