onsdag 5. mars 2014

Ferska!


Før vi skulle ut på tur i dag så måtte jeg leite litt etter Mounty... jammen fant jeg han ikke i senga til Patran... 


Det ble en tuslefototur i dag. Lady er ikke så hippen på lange turer lenger, så i går kveld ble det en snau time på dem. I dag ble det en tur oppe i havna med fotoapparatet, men fotoværet var det dårlig med.


Tessy sjekker om det er mus i snøen.


Lady synes det er godt å vaske seg i den våte snøen. I dag målte hun 84 cm rundt magen og der er ennå over en uke til valpene kommer.


Så er det bare å fortsette innover i havna.


Tåka hang tung langt nedover tretoppene i dag, men til helga har metrologoene lovet sol... får se om den dukker fram da.


Mounty setter seg for å vente til Ronja kommer nedigjen, han gadd nemlig ikke å følge etter innover blant buskene.


Almanza Eye-Wittnes "Mounty"


Snøen smelter hele dagen og det er skikkelig vått i skauen under snøen. Plutselig så plumper en så vannet skvetter til alle kanter.


Lady tuslet i beina mine når vi var på tur i havna i dag. De andre løp litt hit og dit, men hun var trofast hakk i hel. Når det var noen bare flekker så var hun fort dit. Mye godlukter og ikke minst mye lettere å gå.


Når maurtua har smeltet fram så pleier det å yre av liv der, men nå er det ikke noen vårsol å yre i. Det var ikke mange maurene å se i dag i allefall.


Bjørkerakler, snart spres det gult pollen over hele bygda.


Tåka har ligget tungt i ukesvis...


3 kommentarer:

  1. Jag håller tassarna för att ni ska få sol i flera dagar... Kramis!

    SvarSlett
  2. Grå tråk väder här också men ingen snö kvar, bara blött i skogen. Noël är i löp så här blir många turer nu, en med var hund...
    Solen kommer till fredag sägs det så jag hoppas..
    Helena.

    SvarSlett
  3. Solen lovas här med. Tänk va lite sol vi haft i vinter. Man blir nästan lite låg utan sol. Jag längtar så efter ljuset. Här finns ingen snö tack och lov men hos er är det ju vackert. Det blir spännande med småvalparna. Blir ju bilder då på underverken och så får man sitta här och lida..haha..<3
    Ha en bra dag. kram fia

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...