onsdag 23. april 2014

Så sørgelig her


Jeg og mamsen mistet en småpels... så nå er det bare 9 her. Om du vil vite hva som skjedde så kan du se i valpedagboka på hjemmesiden til mamsen.


Når mamsen hadde så mye å stri med så ble jeg med Merethe i hagen for å få unna kvist og kvast så nye greiner kunne komme opp.


Merethe klippet med kjempestor saks vi hadde fått låne av mamsen til mamsen, så tok jeg meg av rakinga.


Det var så mange kvister at papsen til mamsen måtte kjøre bort to store skuffer med traktoren. Jeg tenkte jeg skulle være med på en kjøretur...


Men det ble litt i skumleste laget når ikke Merethe ville være med også.


Nei, jeg tok heller en tur for å sjekke opp mamsen og småpelsa.


Når vi var ferdige så kom de andre pelsdotta på inspeksjon. De syntes vi hadde vært skikkelig flinke altså!


3 kommentarer:

  1. Visst går livet vidare, trots att det händer förfärligt sorgliga saker ibland. Vi blev så ledsna när vi läste om den lilla valpens öde.
    Trots det så önskar vi att ni alla får uppleva en fin och vacker vår, utan fler svårigheter.
    Kasper med matte

    SvarSlett
  2. Åh, så duktiga ni var som rensade bort alla gamla kvistar och grenar så det blev fint. Jag tycker du var modig som vågade hoppa upp i skopan! Jag trivs bäst med alla fyra tassarna på marken eller möjligen på en poseringssten då... Kramis!

    SvarSlett
  3. Uffda, dette var skikkelig trist lesing, snufs.... Har lest i dagboka til mamsen din også, og noe så frustrerende når man har en syk valp og ikke får ordentlig hjelp :( Sender masse trøsteklemmer og trøstevofsekoser til dere alle fra meg Tassen og mamsen min.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...