onsdag 21. mai 2014

Postkasseleiting


Jeg og mamsen har fått oss en ny hobby. Ja jeg skylder på Tassen på Gjøvik jeg altså. Han viste oss nemlig at han var på pinneleiting her om dagen. Han og mamsen hans skulle finne så mange pinner som mulig også skulle han tisse på dem!


Siden vi ikke bor på Gjøvik og mamsen ikke gadd å kjøre meg til Gjøvik så jeg fikk prøve å finne sånne pinner og tisse på. Ja jeg veit... mamsen er skikkelig kip innimellom! Ja så måtte vi finne en mer lokal variant. Mamsen sjekket ut Ringerike og gjett da... her skulle vi finne postkasser! Her kan du sjekke også, så kanskje du og mamsen din får dere en hobby dere også.


Når en går sånn rundt i skauen og leiter, da ser man mye forskjellig. Jeg og mamsen så et ekorn, kanskje ekornet også leita etter den samme postkassa som oss?


Stakkars ekornet da, for lokket er skikkelig tungt så da får han nok problemer med å finne koden nede i kassa...

3 kommentarer:

  1. Så koslig at dere også er ute på leting Ronja, og samme hva man leter etter så lenge man kommer seg ut på koslige turer, ikke sant? Ha noen supre turer sammen med mamsen din :-) Vofseklem fra Tassen

    SvarSlett
  2. Kul att få komma ut i skogen och leta brevlådor tillsammans med ekorren... Kramis!

    SvarSlett
  3. Hva med geocaching? Da kan en gå på tur til steder en ikke viste om og samtidig få brukt nesa til å finne gjemte bokser. Og så blir eierne mine så glade når jeg snuser opp bokser de ikke finner :-) Nesearbeid i samme slenge altså.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...