lørdag 3. mai 2014

Skautur


Jeg og mamsen har vært på agility kurs i dag. Gjett om det var knallgøy da! Mamsen fikk ei til å ta bilde av oss, så dere får se hvor knallflink jeg var i dag.


Det var godt å få løpe litt i skauen etter en sånn dag med masse konsentrasjon. Jeg ble så sliten i hodet, så da var det godt å få bruke beina litt.


Tenk om det var et hinder i agility som var stubbe balansering? Da hadde jeg gjort det knall bra, for det har jeg lang erfaring i.


Jeg er ganske flink allerede, så bar jeg kommer på banen så blir det fart skjønner du. Høyder er da ikke noe å være redd for!


Tenkte jeg skulle hoppet ned på ryggen til Malin, men fant ut at jeg skulle være snill...


Jeg tok lyngen isteden...


Rimelig søte pelsdotter vi vel? Jeg og Mountyen min er et skikkelig radarpar.


Sjekk her'a mamsen...


På turen tok Mounty et skikkelig SPA-bad, men jeg tror jeg står over så lenge jeg. 


3 kommentarer:

  1. Det är ju bra att du kan öva på agility även på skogspromenaderna! Jag undrar om jag skulle få plats på en sån där stubbe... Kramis!

    SvarSlett
  2. Förstår inte varför det hittills inte lyckats att få in en kommentar - det här är tredje försöket!
    Vill bara säga att agilityn skulle vinna väldigt mycket på att införa stubbstående och stockbalansering! För visst är det bra att förnya ibland. :D
    Kasper

    SvarSlett
  3. Så bra! Du er flink! Du vet i konkurranse er det et hinder som heter bord som vi kan få av utenlandske dommere ;) så stubbebalansering er en god måte å trene dette på :D
    Hilsen Bailey

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...