onsdag 4. juni 2014

Postkassejakt


Jeg tok med meg Mounty og Tessy på postkassetur i dag. Siden de ikke var akkurat i nabolaget, så fikk vi mamsen til å kjøre oss til Ringkollen.


Første postkassa i dag var på Spålsberget 629 moh. Det var ganske langt dit, så vi bruket en og en halv time før vi var tilbake til bilen igjen. Men når vi første var på Ringkollen, så sa mamsen at vi likegodt kunne ta med oss de to småturene der også.


Vi parkerte på parkeringa på Ringkollen etter første turen, så bar det opp til Ringkolltoppen. Nesten på toppen er det en krakk å hvile på, men med småregn og tåke så var det ikke noe utsikt å ta bilde av. Bare jeg og pelsdotta som hvilte litt. 


Så gikk vi ned til bilen igjen, men mamsen bare gikk rett forbi!!! Hallo sa jeg, kjenner du ikke igjen din egen bil engang??? Tenk om vi måtte gå helt hjem!!!Det er langt det!!! Men nei da, mamsen skulle ha med den tredje postkassa også, så vi måtte gå bort til Bølgensætra for å finne koden. På setervolden gikk det sauer og beitet. Vi pelsdotta var kjempeflinke og sa ikke et eneste lite boff engang. 


Etter dagens turer så er jeg og mamsen på 4. plass av 112 stykker som har registrert seg for å gå turer i sommer!

2 kommentarer:

  1. Det ser kul ut med brevlådeturer, har inte sett att vi har såna här.Om inte annat så skulle det ju ge nya ställen att promenera.

    SvarSlett
  2. Tror du har en av världens mest energiska mattar. :) TRE postlådor på en och samma tur! I Delvis i småregn och dimma dessutom. Härligt för dej och kompisarna. :)
    Kasper

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...