mandag 21. juli 2014

Komplisert liv...


Livet er ikke mer komplisert enn du gjør det til sier dem, men erfaring gjør nok at livet blir litt enklere med årene. Men om en ikke er vant til å gå i kjole, så kan livet bli ganske komplisert. Jeg går stort sett i bukse, men når det er så varmt som nå så er det litt mer behagelig med kjole. Har en kjole med snor, så blir en enkel operasjon som å gå på do ganske komplisert. Ned med buksa og sette seg, veldig enkelt. Men med kjole, så må man faktisk tenke for å komme seg på do. Er jo forholdsvis flaut og komme utigjen med våt snor som dingler. Eller om man drar på seg klærne igjen og ikke passer på at hele kjolen blir dratt ned. Vups så sitter snora fast i trusa og en går ut med hele rumpa bar. Nei blir nok bukse på jobb i morgen.


I følge Merethe så har jeg barnebein, vet ikke helt om jeg skal ta det som noe kompeliment... Det var fordi beina mine stort sett er fulle av blåmerker og skrubbsår. De bare dukker opp liksom...


Ja hadde det nå enda bare vært beina som var fulle av merker. Nei er nok bare å konstatere at jeg ikke er noen pyntedukke.


Og apropos det myntløse samfunnet, tenk om de hadde laget ett eneste kort som kunne brukes til alt? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...