mandag 14. juli 2014

Kos i Hollywood!


Når det er så varmt som det er nå om dagen er det kjekt med egen pool. Ja det er nesten litt sånn Hollywood stemning her altså... bassengliv og kamera surrer og går hele dagen!


Lady har glemt igjen ballen sin, så da må jeg jo ha det litt morsomt med den i bassenget.


Klar- Ferdig - Gå...


Mamsen til mamsen har ikke klor i vannet i bassenget, så vi pelsdottene kan boltre oss som vi vil. De må skifte vann ganske ofte, men de pumper bare opp fra elva, så er det reint igjen.


Sååååååååå nære...


Kose seg.... nyter sommeren...


Når det er så varmt som nå så må en jo finne en alternativ aktivitetsform for å holde kroppen i form, slank og smekker... Ja for nå er jeg på datern. Når jeg får løpetid nå så skal jeg besøke kjæresten min... Jeg har byttet date, for mamsen syntes den gamle begynte å få alt for mange lausvalper. Mamsen liker ikke de som har valper i hvert fylke, så da var det å sette oss ned og kikke på hjemmesider og blogger for å se om det var noen flotte jeg kunne få velge mellom.


Jeg er stor jente og klarer å komme meg opp selv. Da tar jeg en skikkelig spurt rundt på kanten, før jeg hopper ut i vannet igjen så vannet spruter til alle kanter.


Til helga skal jeg på besøk til ny potensiell pappa til valpene mine, må jo sjekke ut han og damene han bor sammen med. Lover at mamsen skal ta bilder så dere får se når vi har vært der...



6 kommentarer:

  1. Låter väldigt trevligt med date till helgen! Han blir nog väldigt glad att få träffa en sån Hollywoodtjej som du! Tråkigt att jag bor så långt bort för jag hade gärna ställt upp på en date... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Du får ta med Matte og Husse på en ferie tur til meg Ludde! Da skal vi date da!

      Slett
  2. Vilken Hollywoodlyx! Egen bassäng med friskt älvvatten, paparazzi och så bara att välja och vraka bland papporna!! Lyllos den du väljer! // Arlo

    SvarSlett
  3. Nej såna som har massor av barn på bygda, blir nog ingen pappa att lita på.

    SvarSlett
  4. Nei, ikke sant. Best å ha noe riktig bra emne å bruke ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...