onsdag 27. august 2014

By tur


Når vi sto opp i dag tidlig så dro vi til dyrlegen, for alle sammen skulle ha vaksine. Dyrlegen var veldig fornøyd med meg altså. Når mamsen fortalte at jeg skulle ha valper bare jeg får løpetid, så syntes han at jeg hadde oppdragelse til det. Han hadde nemlig hatt besøk av noen cockere som slett ikke var noe hyggelige. Når alle sammen var ferdige der så ble det bytur på meg og mamsen. Vi fant en skygge å parkere bilen i, så det ikke skulle bli for varmt for de andre pelsdottene. Vi gikk forbi et skilt som sa at vi skulle spise der, men det ville ikke mamsen. Vi hadde akkurat spist frokost mente hun. Tenkte jeg skulle spurt om vi skulle vedde. Ja vedde på at jeg ikke hadde fått ned den porsjonen der. Men da mente mamsen at jeg ikke hadde orket å gå noe runde i byen etterpå. Ja som om jeg trenger noe runde i byen da!


Det er jo litt gøy på sånne runder i bye da. Men det er masse å passe på. Skal man gå over veien så må man bare tråkke på malingen som er tvers over veien. Der har nemlig ikke bilene lov å kjøre på deg. Når man har funnet sånn maling i veien så må man sjekke at det blir grønn mann på toppen av stolpen. Litt rart at det bare er menn som har lov å gå over. Hva med damer og hunder? Må vi bli bært over veien?


Nei, jeg og mamsen er litt for selvstendige vi til å vente på at det skulle komme en mann og bære oss over veien.


Vi satte oss noen minutter på torget for å sjekke livet, men det var ganske stille der. Bare noen få som hastet videre til sine gjøremål.


Rundt torget ligger det mange koselige uteserveringer, men tror du mamsen kjøpte noe da? Nei, det var fortsatt rett etter frokost mente hun. Jeg må nok vente til Merethe kommer hjem fra skolen til helga, kanskje det blir bytur med MAT da?3 kommentarer:

 1. Oj, där hade jag med velat äta en bit mat. Synd att ni inte stannade där, hihi.
  Du är väldigt, väldigt söt där på stolen vid bordet, ser så världsvan ut :)

  SvarSlett
 2. Åka till stan gillar jag också! Vilken otur att du inte kunde få matten att stanna och äta något. Det är ju det alla restauranger är till för... Kramis!

  SvarSlett
 3. Visst är det kul att vara i stan ibland? Fast det var fasligt lite trafik i din stad!

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!